Odličovací tampony, žínky a rukavice

Množství produktů: 5

S večerní pečující rutinou Vám pomůžou tyto odličovací doplňky. V naší nabídce najdete vlhčené odličovací ubrousky a opakovaně použitelné bavlněné tampony, které usnadňují odstraňování zbytků make-upu. Určitě si naši nabídku prohlédněte!

Třídění

Odlíčení je nezbytným krokem pravidelné večerní péče. Nezapomínejte svou pleť důkladně očistit od nečistot a připravit ji tak na nanesení dalších přípravků s obsahem regeneračních složek. S odlíčením Vám mohou pomoci opakovaně použitelné tampony, žínky nebo rukavice, které krásně odstraní zbytky make-upu. Používejte je s obyčejnou nebo micelární vodou, případně s jinými odličovacími přípravky.

Zobrazit více

Proč se vyplatí používat k odličování tampony?

Použití opakovaně použitelných kosmetických tamponů, žínek nebo rukavic k odstranění make-upu má mnoho výhod. A je dobré na to nezapomínat.

Úspora peněz

Tyto kosmetické doplňky lze po použití vyprat a znovu použít. Nemusíte neustále dokupovat nové tamponky, což Vám umožní ušetřit na nákupu jednorázových produktů. Výhodou je také to, že je můžete používat pouze s vodou.

Menší dopad na životního prostředí

Kosmetické tampony, žínky a rukavice lze opakovaně používat i několik měsíců – stačí je pouze pravidelně vyprat např. spolu s oblečením. Díky tomu snížíte množství odpadu a příroda Vám za to poděkuje! Doplňky, které už se nehodí k odličování, využijete ještě např. při úklidu.

Pohodlí

Používání opakovaně použitelných odličovacích doplňků je velmi pohodlné, zejména na cestách nebo např. v posilovně. Vše, co potřebujete, je přístup k tekoucí vodě. Pár tahů a make-up je pryč i bez použití dalších kosmetických přípravků! Použité tamponky pohodlně schováte do kosmetické taštičky a doma vyperete. 

Žínky, tampony, rukavice – co si vybrat?

Tampony jsou ideálním řešením, pokud potřebujete make-up odstranit speciálními přípravky. Neabsorbují totiž velké množství produktu a umožňují důkladně očistit např. oči nebo rty. Rukavice jsou zase vhodné k odstranění make-upu z obličeje a krku a žínkou účinně smyjete např. jílovou masku. Oba typy produktů mají dostatečně velký rozměr, a proto k odstranění veškerého make-upu stačí jen pár pohybů. Začněte používat pratelné odličovací tampony a poznejte rozdíl!

pixel