Séra pro kuperózní pleť

Množství produktů: 32

Séra pro kuperózní pleť jsou speciální přípravky, které zklidňují a tiší pokožku se sklonem k zarudnutí. Séra obsahují aktivní látky jako rostlinné extrakty nebo vitamíny, které zmírňují podráždění, posilují stěny křehkých krevních cév a snižují začervenání pleti. Zklidňují, redukují zarudnutí a navrací pleti rovnováhu a pocit pohodlí. Pokud bojujete s kuperózou, sáhněte po vhodném séru z naší nabídky!

Třídění
  • 1
  • 2
Počet produktů: 30/32

Sérum pro kuperózní pleť - působení

Kuperózní pokožka je velmi citlivá a reaguje na podněty, takže potřebuje velice specifickou péči na míru. Sérum pro kuperózní pleť je klíčem k posílení pleti a dosažení zdravého a rovnoměrného tónu pleti. Zároveň je to způsob, jak snížit její zarudnutí a podráždění.


Zobrazit více

Účinné složky pro kuperózní pleť

V séru nesmí chybět posilující složky, které snižují výskyt kapilár a zarudnutí. Při výběru kosmetického přípravku pro vaši pleť se zaměřte na složky, jako je vitamín C, extrakt z koňského kaštanu a troxerutin, které zklidňují podráždění a posilují cévy. Přídavek prebiotik, peptidů a ceramidů prospěje bariérové funkci pokožky, obnoví ji a hydratuje.

Jak sérum pro kuperózní pleť používat? 

Aby kosmetika správně fungovala, je dobré ji používat podle pokynů výrobce uvedených na obalu. Ve většině případů však vzor vypadá velmi podobně:

  • Vyčistěte si obličej jemnou pěnou, emulzí nebo gelem.
  • Naneste malé množství séra na obličej a jemně jej vmasírujte.
  • Počkejte, dokud se kosmetický produkt nevstřebá.
  • Naneste svůj oblíbený denní nebo noční krém.

Pravidelné používání sér pomáhá redukovat výskyt kapilár a zarudnutí, takže pleť je odolnější vůči podráždění. Na Cosibella najdete návrhy od různých značek, které se zaměřují na vysokou kvalitu a účinnost.

Viz také: krémy pro kuperózní pleť, tonika pro kuperózní pleť, gelové maskyoční gely

pixel