Vyživující séra na pleť

Množství produktů: 43
Třídění
  • 1
  • 2
Počet produktů: 30/43

Výživné sérum na obličej - co obsahuje?

Ve výživných sérech nesmí chybět účinné složky, jako jsou oleje, ceramidyskvalan nebo peptidy. Mají vyživující účinek a navíc pleť regenerují, hydratují, doplňují lipidy a obnovují ochrannou bariéru. Při pravidelném používání se pokožka stává pružnější, jemnější na dotek a odolnější vůči vnějším vlivům.


Zobrazit více

Z jakého důvodu výživné sérum na obličej používat?

Pravidelné používání výživného séra pomáhá udržovat pleť v dobrém stavu, zlepšuje její pružnost a redukuje výskyt jemných linek a vrásek. Je vynikajícím řešením zejména pro suchou, citlivou, zralou a nedostatečně pevnou pleť. Takové sérum je také skvělým doplňkem péče během exfoliačních a vysušujících ošetření, například těch s použitím kyselin nebo retinolu.

Nejlepší výživné sérum

Výběr správného séra je krokem ke zdravé pleti. Na Cosibelle najdete produkty značek Axis-y, Cosrx, Liqpharm, Sensum Mare a mnoha dalších. Pokud si chcete vybrat kvalitní sérum, které se dobře hodí k vaší rutinní péči o pleť, vybírejte ta s bohatým složením a vysokou koncentrací vyživujících složek. Mnohá séra se uplatní především ve večerní péči, ale nechybí ani kosmetika s lehčí texturou, která je výborným základem pro denní líčení.

Viz také: vyživující krémy, krémy s ceramidy, séra s ceramidyvyživující masky

pixel