AHA kyseliny

Množství produktů: 255

AHA neboli alfa-hydroxykyseliny. Patří sem 7 druhů: kyselina mléčná, kyselina glykolová, kyselina jablečná, kyselina maleinová, kyselina citronová, kyselina vinná a kyselina mandlová. V závislosti na druhu kyseliny a její koncentraci mohou: hydratovat, exfoliovat, mít protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti, normalizovat sekreci kožního mazu nebo působit proti vráskám.

Třídění
Počet produktů: 30/255

Kosmetika s AHA kyselinami

Hladká, pevná, bez vrásek, zabarvení a nedokonalostí je snem mnoha osob, zejména žen. K dosažení takového účinku je třeba pravidelně a komplexně pečovat o pokožku obličeje. K tomu Vám může pomoci vhodně zvolená kosmetika s AHA kyselinami, tedy alfa-hydroxykyselinami.
Jedná se o látky rozpustné ve vodě, které ovlivňují svrchní vrstvu pokožky. Mezi AHA kyseliny v kosmetice patří kyselina glykolová, mandlová, mléčná, citrónová, vinná, jablečná, pyrohroznová a šikimová. Každá z nich podporuje jiné procesy ovlivňující pokožku.

Zobrazit více

Pozitivní vlastnosti AHA kyselin ? proč se je vyplatí používat?

V závislosti na zvolené kyselině a její koncentraci může látka pomoci:

Díky tomu mohou AHA kyseliny v kosmetice podporovat péči o citlivou, aknózní, smíšenou a mastnou pokožku. Vystačí si pouze vybrat správnou látku pro daný typ problému.

Poznejte specifikaci každé kosmetiky s AHA kyselinami a najděte si pro sebe ten správný produkt.

pixel