Kosmetické sady vlasové péče

Množství produktů: 13

Preferujete v péči o vlasy kompletní řešení? Pokud nechcete ztrácet čas výběrem jednotlivých produktů, vsaďte na některou z hotových pečujících sad nejrůznějších značek. Ideální také jako dárek pro někoho, kdo pečuje o vlasy na té nejvyšší úrovni. Prohlédněte si nabídku ještě teď!

Třídění

Kosmetické sady na vlasy – co obsahují?

Sady jsou usnadněním pro ty, kdo upřednostňují pohodlí a chtějí si během jednoho nákupu zajistit kompletní vlasovou péči, aniž by museli o každém produktu přemýšlet zvlášť. Každá kosmetická sada obsahuje pečlivě vybrané produkty, které se vzájemně podporují, ať už v rámci působení nebo ve smyslu určení podle typu vlasů. V sadách obvykle najdete produkty jako:

  • šampon: odstraňuje nečistoty a přebytečný maz z vlasů i pokožky hlavy a připravuje je na další kroky péče
  • kondicionér: v závislosti na typu kondicionéru může hydratovat, vyživovat, posilovat, uhlazovat nebo celkově zlepšovat stav vlasů. Zároveň usnadňuje rozčesávání a zabraňuje lámání vlasů
  • maska na vlasy: má intenzivnější účinky než kondicionér. Regeneruje a vyživuje vlasy, dodává jim lesk, změkčuje a zabraňuje poškození
  • sérum na konečky vlasů: účinně chrání vlasy před vnějšími vlivy jako teplota, vítr nebo mechanické tření. Úžasně vyživuje konečky vlasů a zabraňuje třepení
  • oleje na vlasy: účinně vyživují a vyhlazují vlasy, zanechávají je hedvábně hladké na dotek a zabraňují vysoušení

Díky hotovým kosmetickým sadám vlasové kosmetiky z e-shopu Cosibella budete mít vše na jednom místě. A Vaše vlasy budou svým zdravým vzhledem přitahovat pozornost!

Zobrazit více

Dárkové sady pro péči o vlasy

Kosmetické sady na vlasy mohou být skvělým nápadem na dárek pro Vaše blízké. Vánoce, narozeniny, svátek – každá příležitost je vhodná pro to, abyste někomu udělali radost malým dárkem. Zejména pokud víte, jaký má obdarovaný typ vlasů a s jakým problémem se potýká. I znalost pórovitosti vlasů se může ukázat jako důležitá, protože právě ta je rozhodující při výběru správné kosmetiky. Při výběru dárkové sady na vlasy se rozhodujete mezi mnoha značkami, jak z drogerie, tak i profesionální kosmetiky používané v kadeřnických salonech. Taková sada nepochybně potěší!

Dárkové sady jsou obvykle zabaleny do krásných, kartonových kazet, díky kterým už samy o sobě působí reprezentativně. Pro ještě větší efekt je můžete navíc opatřit balicím papírem.

Pečující vlasové sady

Zdravá pokožka hlavy plní klíčovou funkci pro zachování zdravých a krásných vlasů. Proto v naší nabídce najdete také speciální sady vlasových ampulí vhodné právě pro pokožku hlavy. Pomáhají udržet pokožku hlavy v dobré kondici, předchází vzniku lupů a minimalizují svědění a nadměrnou mastnotu. Pokud si nejste jistí, jakou sadu si vybrat, seznamte se s naší Cosibella nabídkou – určitě najdete něco, čím svým blízkým uděláte radost.

pixel