Pleťové esence

Množství produktů: 115

Pleťové esence mají často lehkou, vodnato-gelovou konzistenci, ale jsou poněkud hustší než klasická tonika. Díky bohatému složení jsou příjemným obohacením naší pečující rutiny. Aplikujte je nejlépe po použití tonika a před nanesením krému, který celou rutinu uzavírá. Podívejte se na naši nabídku a vyberte si esenci přesně pro vás!

Třídění
Počet produktů: 30/115

FUNKCE

Esence mají často lehkou konzistenci vodnatého gelu a mají silnější účinek než klasická tonika. Esence jsou bohaté na účinné látky a obohacují naši pečující rutinu.

APLIKACE

Esenci aplikujte na tonizovanou pokožku obličeje a teprve poté naneste krém, který celou pečující rutinu uzavírá. V závislosti na typu mohou být esence doplňkem nebo náhradou za tonikum nebo sérum.

ZAJÍMAVOST

Pleťové esence mají svůj původ v korejské kosmetice. Korejské ženy nás inspirovaly jejich komplexní pečující rutinou, ve které je esence jednou z deseti fází péče.

Pleťové esence

Máte pocit, že si vaše pleť "zvykla" na přípravky, které používáte, protože už nepozorujete žádný jejich účinek? Zajímá vás, jak obohatit svou každodenní péči o pleť? Dobrým pomocníkem vám mohou být pleťové esence z nabídky obchodu Cosibella. Jedná se o produkty, které jsou základem korejské péče o pleť. Kosmetické přípravky mají gelovou konzistenci a lze je použít jako doplněk každodenní péče o pleť. Stačí si vybrat přípravek, který obsahuje složky přizpůsobené potřebám vaší pleti.

Zobrazit více

Co to je a jak funguje pleťová esence?

Pleťové esence jsou novinkou na trhu pleťové kosmetiky. Jsou jakousi kombinací tonika a séra - vyznačují se jemnou texturou, rychlou vstřebatelností a bohatým složením. Jejich aktivní složky mohou pomoci vytvořit ochrannou vrstvu na povrchu pokožky. Tyto kosmetické přípravky nejsou určeny pro každodenní použití, ale mohou zpestřit každodenní péči. Po jejich aplikaci nemusí být již nanášen například krém. Esence však slouží i jako základ pro hustší kosmetické přípravky s bohatším složením.

Pleťové esence - co obsahují?

Složení pleťových esencí je velmi rozmanité. Najdete zde mimo jiné:

  • rostlinné výtažky, např. z ibišku, které podporují antioxidační procesy,
  • oleje, např. ylang-ylang, které pomáhají s osvěžením pleti,
  • vitamíny, jako je B3, které pomáhají rozjasnit pleť a podporují správnou činnost mazových žláz,
  • peptidy, které pomáhají vyhlazovat vrásky,
  • AHA a BHA kyseliny, které podporují odstraňování odumřelých kožních buněk,
  • látky živočišného původu, např. šnečí sliz, které napomáhají procesům proti stárnutí.

Pleťové esence mají rozmanité složení a tak je může používat každý. Jednoduše si vyberte přípravek obsahující látky, které jsou určeny pro váš typ pleti.

Jak často používat pleťové esence?

Pleťové esence jsou určeny k aplikaci 2-3krát týdně jako doplněk každodenní péče o pleť. Nejlépe, když jsou použity jako jeden krok v ranním a/nebo večerním rituálu, tzn. po tonizaci a před nanesením krému nebo séra. Použití esence je velmi jednoduché. Stačí nanést několik kapek přípravku na dlaně a poté jej jemně vklepat do pokožky. Přípravky v balení s rozprašovačem lze aplikovat přímo na obličej.

Esence, séra nebo tonika - co si vybrat?

Esence se používají v "přechodné fázi" mezi tonizací a hloubkovou péčí. Nenahrazují tonikum, které obsahuje složky pomáhající stabilizovat pH pleti. Navíc používání esencí neznamená, že séra s látkami podporujícími hloubkovou péči jsou zbytečná. Popsané kosmetické přípravky doplňují každodenní péči. Složky, které obsahují, mohou podpořit vstřebávání následných přípravků. Kromě toho mohou esence poskytnout pokožce látky, které nejsou obsaženy ve vašich oblíbených sérech nebo krémech.

Esence jsou odpovědí na otázku, jak zpestřit každodenní péči o pleť. Zvažte proto možnost vyzkoušet tyto kosmetické přípravky v praxi.

Viz také: korejské masky, opalovací tyčinky, masážní válečky na obličejmasky na rty

pixel