Dejte navždy sbohem nedokonalostem! SkinTra – Comedo-killer

0 0 4 min
Dejte navždy sbohem nedokonalostem! SkinTra – Comedo-killer
Kosmetické značky
0 0 4 min

Obsah

    Pokud toužíte po pleti, která bude bez pupínků, nadměrné mastnoty a nedokonalostí – máme pro vás řešení! Na pomoc přichází SkinTra – Comedo-killer – sérum, která umí vrátit pleti rovnováhu, zklidnění a navíc zmenší nedokonalosti. A čím je Comedo-killer opravdu tak výjimečný? Čtěte dále a určitě se do něj zamilujete stejně tak, jako já!

    Proč je Comedo-killer jiný?

    comedo killer

    Ve světě pečující kosmetiky, kde je trh přesycen produkty slibujícími skvělé výsledky, vyniká Comedo-killer svým jedinečným přístupem k problémům s pletí. Klíčem je technologie zapouzdření kyseliny salicylové, takže produkt působí do hloubky a účinně a také minimalizuje riziko podráždění, které je tak často spojeno s tradičními formulemi kyselin. Zapouzdřená kyselina se uvolňuje postupně, což umožňuje delší uvolňování složek séra a díky tomu zároveň chrání pleť před nadměrnou reakcí.

    Pro koho je Comedo-killer určen?

    Comedo-killer byl navržen jako produkt, která má být rozmanitý, univerzální a pro všechny typy pleti. Máte mastnou, smíšenou pleť? Anebo pleť, na které se často tvoří pupínky? Nebo se potýkáte s nadměrným množstvím mazu či ucpanými póry? Tento produkt vás nezklame. Formule s pH cca 4,5 zaručuje, že je sérum příznivé k pokožce a minimalizuje riziko podráždění a pocit pálení, tedy pocity, které se často vyskytují u používání produktů s exfoliačními (peelingovými) účinky.

    Vlastnosti kyseliny salicylové

    Kyselina salicylová je jednou z nejčastěji využívaných složek v péči o mastnou pleť a pleť, která má sklony k akné. Je vnímána jako nesmírně účinná v boji s pupínky, černými tečkami a příliš se lesknoucí pletí. A já naprosto souhlasím! Proč?

    Jemnost a síla účinku v jednom

    Kyselina salicylová je v kosmetice dobře známou a ceněnou složkou pro svou schopnost účinně rozpouštět kožní maz a čistit póry. Díky silnému účinku proti akné a schopnosti regulovat tvorbu kožního mazu je ideální pro ty, kteří bojují s kožními problémy. Nejedná se však o vysoce dráždivou kyselinu, jako jiné, které patří do skupiny kyselin. Zde si můžete přečíst více o různých kyselinách a jejich vlastnostech.

    Tajemství zapouzdření kyseliny

    SkinTra využívá inovativní technologii zapouzdření kyseliny salicylové. V praxi se jedná o skutečnou revoluci v tom, jak kyselina působí. Díky efektu zapouzdrování je uvolňování kyseliny kontrolováno postupně. Samotné sérum tak může působit delší dobu, aniž by docházelo k nadměrnému zatížení pokožky.

    Není to jen o účincích, ale především o bezpečnosti a pohodlí během aplikování. Díky této technologii je možné využít plnou sílu kyseliny salicylové a zároveň minimalizovat riziko podráždění a nepříjemných pocitů. I v případě, že máte citlivou a reaktivní pleť, stále si můžete užívat všech výhod této zajímavé složky. A co je na tom nejlepší – bez starostí o negativní vedlejší účinky.

    Aktivní složky v Comedo-killer séru

    W séru SkinTra – Comedo-killer najdete kombinaci unikátních složek, které fungují v souladu a přinášejí viditelná a účinná řešení, která jsou určena daným typům pleti.

    Azeloglycin – jemnost a síla v jednom

    Azeloglycin je kombinací kyseliny kyseliny azelaové a glycinu. Kyselina azelaová je známá a oblíbená právě pro schopnosti bojovat s nedokonalostmi, zmírňuje pigmentové skvrny a reguluje produkci kožního mazu. Glycin patří mezi zklidňující a hydratační složky, takže azeloglycin je ve výsledku o mnoho jemnější než čistá kyselina azelaová.

    Kombinace glukonolaktonu a kyseliny šikimové

    Glukonolakton, polyhydroxykyselina (PHA), je ceněn pro své výjimečné hydratační vlastnosti a schopnost posilovat epidermální bariéru. Zároveň také funguje jako kyselinový peeling, který nezpůsobuje podáždění a pokožku obličeje nezatíží. I proto je tato složka mimořádně vhodná pro citlivou pleť. Kyselina šikimová patří mezi jedny z nejjemnějších AHA kyselin: jemně odstraňuje odumřelé kožní buňky bez rizika podráždění a funguje antibakteriálně a jako regulátor kožního mazu.

    Jak správně produkt aplikovat?

    Použití séra není jen otázkou aplikace přípravku na očištěnou a připravenou pleť, ale také otázkou času a vhodného pořadí v kosmetické rutině péči o pleť. Níže najdete kroky, které vám pomohou využít potenciál Comedo-killer na 100%:

    Nejčastější chyby během používání séra

    O pH, které je příznivé k vaší pleti

    Produkty obsahující kyseliny mohou být překvapivě účinné, ale mohou být také náročné pro osoby s citlivou nebo podrážděnou pletí. I z tohoto důvodu bylo složení přípravku Comedo-killer vytvořeno s pH přibližně 4,5, které je považováno za optimální pro rovnováhu a zdraví pokožky. Bez ohledu na typ pleti, je pH zárukou, že produkt je jemný, minimalizuje riziko podráždění nebo nepříjemných pocitů a zároveň umožní aktivním složkám na pleti působit.

    Kdy mohu čekat první výsledky?

    Kyselina salicylová patří mezi složky, které mohou přinést viditelné výsledky poměrně rychle. Především pak, pokud jde o redukování pupínků a texturu pokožky, včetně jemného peelingového efektu a čištění pórů. Naproti tomu jiné složky, jako je azeloglycin nebo kyselina šikimová, mohou potřebovat více času, aby se plně projevily při vyrovnávání tónu pleti nebo při redukci nedokonalostí. Pamatujte, že klíčem k úspěšné péči o všechny typy pleti je trpělivost a pravidelnost.

    Pokud potřebujete individuální konzultaci nebo pomoc s výběrem vhodného produktu, napište nám na náš e-mail: objednavky@cosibella.cz. Naše kosmetoložky Vám s výběrem produktu na míru pomohou! A v případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat také na našem facebooku, instagramu nebo telefonním čísle +420 597 010 522.


    Líbil se vám tento článek?

    Subscribe
    Powiadom o
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments