Kyselinové peelingy na obličej

Množství produktů: 61

Peelingy s obsahem kyselin jsou dobrou volbou pro ty z vás, kdo nevyhledává mechanickou exfoliaci. V závislosti na koncentraci jednotlivých kyselin mají přípravky různé účinky. Odstraňují odumřelé kožní buňky a navíc vyhlazují, působí protizánětlivě, rozjasňují a sjednocují tón pleti. Vyberte si peeling přesně pro potřeby Vaší pleti!

Počet produktů: 30/61

Jak na hloubkové čištění pleti doma? Jak zmírnit známky stárnutí? Jednou z možností jsou peelingy s kyselinami. Tyto přípravky na čištění pleti s obsahem AHA, BHA nebo PHA kyselin pomáhají odstraňovat odumřelé kožní buňky a stimulují proces obnovy pokožky. Díky tomu vyhlazují, snižují viditelnost pigmentových skvrn a redukují jemné vrásky. Nezapomínejte, že výsledný efekt závisí na koncentraci obsažených kyselin.

Zobrazit více

Kyselinové peelingy – jak je používat?

Chemické peelingy s obsahem kyselin mají poměrně intenzivní účinky. Z tohoto důvodu může být pokožka citlivější na vnější vlivy. Peelingy proto nepoužívejte příliš často – vždy dodržujte pokyny uvedené výrobcem. Během používání AHA/BHA/PHA peelingů:

  • nevystavujte pokožku slunečnímu záření – UV paprsky mohou způsobit podráždění a pigmentové skvrny;
  • používejte krém s ochranným faktorem SPF 50 – obsažené UV filtry chrání pokožku před slunečním zářením;
  • používejte přípravky, které hydratují a urychlují proces regenerace a obnovy kožních buněk.

Je důležité před zařazením kyselinového peelingu do Vaší pečující rutiny provést test snášenlivosti. V letním období buďte s aplikací chemických peelingů opatrní.

Jaké přípravky najdete v naší nabídce?

V našem e-shopu najdete skladem peelingy s obsahem AHA a BHA kyselin, které jsou vhodné zejména pro mastnou, smíšenou a aknózní pleť a také peelingy s jemnými PHA kyselinami, které jsou vhodné pro citlivou, suchou a problematickou pleť.

Vyzkoušejte kyselinové peelingy z naší nabídky a najděte si ten pravý pro sebe!

Viz také: séra s niacinamidem, čisticí masky, enzymatické peelingyalginátové masky

pixel