Pleťové krémy s kolagenem

Množství produktů: 22

Kolagen je klíčovou složkou pro zachování pružné a pevné pleti. Krémy s obsahem této látky posilují strukturu pokožky, zlepšují její elasticitu, hydratují, vyhlazují a snižují viditelnost vrásek. Ideální řešení pro ty, kdo potřebují zpevnit pleť a navrátit jí její pružnost a také pro ty, kdo chtějí zabránit předčasnému stárnutí pleti. Seznamte se s naší nabídkou!

Třídění

Pleťový krém s kolagenem - pro koho jsou vhodné?

Kolagen je cenná složka, která se přirozeně vyskytuje v pokožce a je zodpovědná za pružnost a mladistvý vzhled pokožky. Krémy s kolagenem jsou perfektní pro ty, kteří si přejí tak trochu zastavit čas a užívat si pevnou pokožku po dlouhá léta. Ať už vám je 20, 50 nebo 70 let, kolagen a kolagenový krém je váš spolubojovník, pokud jde o boj s příznaky stárnutí.


Zobrazit více

Má smysl používat kolagenové krémy?

Kolagenový krém je velmi oblíbený, a to z dobrého důvodu. Kolagen má naprosto báječné účinky,pokud jde o zpevnění pleti, redukci jemných vrásek a zvýšení elasticity pleti. Pravidelné používání kolagenových krémů pomáhá udržovat pleť ve výborné kondici a zajišťuje také její správnou hydrataci. Díky tomu zůstává vaše pokožka hladká a příjemně hebká na dotek.

Kolagen na obličej - efekty

Systematické používání kosmetiky s kolagenem přináší řadu výhod pro pleť, její stav a vzhled. Můžete očekávat:

  • zvětšení pevnosti pokožky
  • redukci drobných vrásek 
  • hydrataci pleti
  • zlepšení textury pleti
  • anti-aging účinky

Ty nejlepší krémy s kolagenem

Výběr krému by měl být přizpůsoben především potřebám pokožky, ale také preferencím uživatele, například pokud jde o texturu, vůni a efektu, jaký na pleti zanechává. Kolagenový krém je skvělým způsobem, jak pleti se známkami stárnutí dodat to, co nejvíce potřebuje. V Cosibella nabízíme širokou škálu výrobků od renomovaných značek, jako jsou Esfolio, Kaine a Missha, takže si u nás každý najde to své. 

Viz také: séra pro zralou pleť, krémy pro zralou pleť, séra s kolagenemoční krémy

pixel