Korektory pod oči

Množství produktů: 14

Korektory pod oči jsou nezbytným krokem v líčení, pokud bojujete s tmavými kruhy pod očima. Lehké složení korektorů je speciálně vyrobeno tak, aby umožňovalo korigovat nedokonalosti a zároveň nezatěžovalo jemnou pokožku kolem očí. Korektory mají často rozjasňující vlastnosti – zařaďte oslnivý lesk do své make-up rutiny!

Třídění

Proč používat korektor pod oči?

Pokud Vás trápí kruhy pod očima či viditelné žilky, nebo je tato oblast geneticky tmavší, korektor pod oči by rozhodně měl mít místo ve Vaší kosmetické taštičce. Korektory si skvěle poradí se zakrytím problematických oblastí nebo oblast pod očima krásně rozjasní, díky čemuž bude Váš pohled vypadat odpočatě a svěže. A co víc, opticky vyhlazují jemné linky a vrásky, díky čemuž jsou vhodné zejména pro zralou pleť.

Zobrazit více

Jak nanášet korektor pod oči?

Méně je více. Je důležité nanášet korektor v tenké vrstvě a v případě potřeby nanést druhou, opět tenkou vrstvu. K aplikaci používejte měkký štětec, houbičku nebo prsty. Korektor nikdy nenanášejte až k dolní oční lince – v tomto místě se korektor slévá do vrásek a pokud chcete, aby Váš make-up vypadal bezchybně a svěže po celý den, této oblasti se při nanášení vyhýbejte.

Jak si vybrat korektor pod oči – důležitý je odstín

Volba vhodného odstínu je klíčová pro získání přirozeného efektu. Odstín korektoru se krásně spojí s tónem pleti a účinně rozmaže nedokonalosti. Zde je pár pravidel pro výběr vhodného odstínu:

  • pokud máte fialové kruhy pod očima, sáhněte po korektoru ve žlutém nebo broskvovém odstínu, který pomůže minimalizovat fialové kruhy;
  • v případě modrých nebo šedých kruhů pod očima doporučujeme používat korektory v oranžovém nebo světle hnědém odstínu, které účinně neutralizují tmavé kruhy pod očima;
  • pokud Vás trápí hnědé kruhy pod očima, vyberte si korektory v růžovém nebo béžovém odstínu, které sjednotí tón pleti a opticky rozjasní.

Nejlepší korektor pod oči

Pokud uvažujete o koupi ideálního korektoru pod oči a nevíte, který z nich si vybrat, prohlédněte si na naši Cosibella nabídku a vyberte si ten, který splní Vaše očekávání. Rozhodněte se na základě potřeb Vaší pleti, stupně krytí a vhodného odstínu. Poté už můžete vybírat ze značek jako Claresa, Catrice nebo Lamel. V nabídce najdete lehké korektory, které nezatěžují pleť, v různých odstínech od přirozených až po teplé a studené. Dopřejte si bezchybný make-up za každé situace!

pixel