Kondicionéry ve spreji

Množství produktů: 10

Pokud je pro vás důležitá rychlá a pohodlná aplikace, pak vás potěší kondicionéry na vlasy ve spreji. Nemusíte si špinit ruce, stačí jej nastříkat a důkladně nanést na prameny. Lehké složení vlasy obalí, dodá jim hydrataci a zanechá je hebké a lesklé. Nenechte si ujít naše zajímavé produkty ve spreji!

Třídění

Kondicionéry ve spreji – praktická péče

Používání kondicionérů ve spreji je základ v péči o vlasy. Kromě klasických, oplachových kondicionérů, které se používají na mokré, šamponem umyté vlasy, na trhu najdete také kondicionéry ve spreji. Jsou pohodlným a praktickým řešením a skvěle doplňují vlasovou rutinu. Tento typ přípravku můžete používat jak na mokré, tak i suché vlasy a je také ideální na cesty nebo do kabelky. Má lehkou, vodnatou konzistenci, která se jedním střikem snadno aplikuje na vlasy a rovnoměrně je obaluje. Navíc nezatěžuje vlasy a nezpůsobuje rychlejší maštění a jejich plihnutí.

Zobrazit více

Výhody používání kondicionérů na vlasy ve spreji

Tento typ přípravku se v posledních letech stal velmi oblíbeným, protože přináší řadu výhod, například:

  • ultra rychlý způsob: pokud nechcete péči o vlasy věnovat tolik času, kondicionéry ve spreji jsou ideálním řešením. Stačí je nastříkat na vlasy a rozčesat.
  • hydratované a uhlazené vlasy: kondicionér poskytuje vlasům potřebné složky, díky čemuž jsou vlasy okamžitě hydratované a vyhlazené.
  • snadné rozčesávání: kondicionéry často obsahují silikony, které usnadňují rozčesávání vlasů, dodávají vlasům oslnivý lesk a uhlazují je.
  • krásná vůně: kromě toho, že kondicionéry pečují o vlasy, velmi často obsahují příjemnou vůni, která vydrží na vlasech až několik hodin.

Jak si vybrat nejlepší bezoplachový kondicionér ve spreji?

Pokud nad koupí kondicionéru ve spreji uvažujete, v nabídce obchodu Cosibella najdete účinné přípravky, které přinesou úžasné výsledky. Vybírejte podle typu Vašich vlasů a zaměřte se na složky, které jednotlivé kondicionéry obsahují. Díky tomu dosáhnete nejlepších efektů. Přečtěte si, co daný výrobek nabízí a slibuje. Značka Anwen má ve své nabídce kondicionér pro děti, který usnadňuje rozčesávání, a také ochranný sprej s obsahem UV filtrů, který chrání vlasy před škodlivými účinky slunečního záření. Značka Fanola nabízí kondicionéry, které hydratují a regenerují.

pixel