Pleťová séra s kolagenem

Množství produktů: 14

Kolagen je klíčovou složkou v zachování pevné a pružné pleti. Sérum s obsahem této složky pomáhá posílit strukturu pokožky a zlepšuje její elasticitu. Hydratuje, vyhlazuje a snižuje viditelnost vrásek. Ideální řešení pro ochablou pokožku a zároveň pro ty z Vás, kdo chcete zpomalit proces stárnutí. Prohlédněte si naši nabídku!

Třídění

Kolagenové sérum na obličej

Sérum je součástí každodenní péče, které zajišťuje pleti koncentrovanou dávku aktivních látek. Sérum s kolagenem se stalo jedním z nejoblíbenějších produktů, pokud jde o prevenci proti stárnutí a proti vráskám. Díky svým blahodárným vlastnostem a intenzivnímu působení zajišťuje viditelné výsledky. Pokud sníte o pevné, hladké a mladistvé pleti, tento typ přípravku může být řešením, na které jste čekali. Bez ohledu na Váš věk nebo typ pleti může být kolagenové sérum skvělým doplněním Vaší pečující rutiny.

Zobrazit více

Působení kolagenového séra

Kolagen je jedna z nejdůležitějších bílkovin nacházejících se v kůži – udržuje pokožku pružnou, pevnou a hydratovanou. S přibývajícím věkem se produkce kolagenu snižuje, což vede k postupné ztrátě elasticity, pokožka ochabuje a objevují se první známky stárnutí, mezi nimi vrásky.

Díky pravidelnému používání séra s kolagenem můžete jeho ztráty v kůži doplnit, a zlepšit tak strukturu pleti. Kolagenové sérum zlepšuje elasticitu a pružnost pleti, zpevňuje, zvyšuje úroveň hydratace a redukuje jemné linky a vrásky.

Vyplatí se pleťové sérum s kolagenem používat?

Odpověď na tuto otázku je jednoznačná: samozřejmě, že ano! Pravidelné používání kolagenového séra může zlepšit celkový stav pokožky. Zde je pár důvodů, proč je dobré vybrat si kolagenové sérum:

  • zlepšuje elasticitu pleti: kolagen navrací pleti ztracenou pružnost a pevnost, díky čemuž vyhlazuje a napíná pleť
  • redukuje vrásky: sérum pomáhá vyhlazovat jemné linky a mimické vrásky a poskytuje pleti mladistvý vzhled
  • hydratuje a vyživuje: kolagen zajišťuje dostatečnou úroveň hydratace a optimální výživu
  • posiluje kožní bariéru: posiluje přirozenou ochrannou bariéru, díky čemuž zvyšuje odolnost pokožky vůči škodlivým vnějším vlivům

Jak používat sérum s kolagenem?

Pro dosažení nejlepších efektů používejte sérum každý den a dodržujte pár základních pravidel:

  • očistěte pleť: ujistěte se, že jste pleť před nanesením séra s kolagenem důkladně očistili. Odstraňte make-up a nečistoty pomocí odličovacího přípravku a mycího gelu nebo čisticí pěny. Díky tomu aktivní látky lépe proniknou do pokožky.
  • aplikujte sérum: jemně jej vklepejte do očištěné pokožky obličeje. Sérum můžete bezpečně používat jak ráno, tak večer.
  • masírujte pleť: jemnými krouživými pohyby vmasírujte sérum do pokožky. Aktivní látky se lépe vstřebají a mohou účinkovat i v hlubších vrstvách pokožky. Masáž má navíc pozitivní účinky – zpevňuje pleť.
  • sérum používejte pravidelně: pravidelnost je pro dosažení nejlepších výsledků klíčová. Sérum s kolagenem doporučujeme používat alespoň 2x denně, ráno a večer. Díky systematičnosti zaznamenáte účinky séra již po pár použitích.

 

Viz také: séra pro zralou pleť, krémy pro zralou pleť, krémy s kolagenemoční krémy

pixel