CC krémy

Množství produktů: 6

CC krémy jsou speciální produkty, které korigují nedokonalosti pleti. Jedná se o kombinaci pečujícího krému a korektoru. Jsou vytvořeny tak, aby splnily očekávání i té nejnáročnější pokožky. Pokud bojujete se zarudnutím a kožními nedokonalostmi, prohlédněte si produkty z naší nabídky!

Třídění

Co je CC krém?

Krém CC může být vhodný pro ty, kteří hledají produkt se složkami, které:

  • podporují péči o pleť
  • pomáhají účinně zakrýt drobné nedokonalosti na pleti nebo pigmentové skvrny

Tento produkt bude ideální, pokud je vaše pleť problematická, aknózní nebo kuperózní. Který produkt bude ten nejlepší? Vše záleží na vašich potřebách. Pokud BB krém nezakryje všechny nedokonalosti na pleti, je to znamení, že je třeba sáhnout po verzi CC. Pokud máte však pocit, že druhý produkt tvoří na pleti masku, vyzkoušejte produkt, který bude lehčí.


Zobrazit více

Nejlepší CC krém – jaký vybrat?

Při výběru CC krému je dobré se ujistit, že obsahuje takové složky, které budou vyhovovat potřebám vaší pleti. Pokud máte tedy pleť:

  • kuperózní, sáhněte po produktu  se složkami, které pomáhají zklidnit a zakrýt začervenání, regenerovat pleť a sjednotit její barevný tón;
  • aknózní, produkt by měl obsahovat kyselinu hyaluronovou, která podporuje hydrataci pleti nebo arbutin, který podporuje procesy proti vzniku pigmentových skvrn;
  • pleť s nedokonalostmi, jakou jsou třeba pigmentové skvrny, zvolte CC krém se složkami, které umí vyrovnat barevný tón pleti a vrátit ji zdravý lesk.

Rychlý make-up s krémem CC - rychle a účinně

Krém CC, také známý jako 'Color Correcting' cream, je ideálním řešením pro ty, kteří potřebují účinný a efektivní make-up a zároveň nechtějí trávit s líčením mnoho času. CC krém má vlastnosti, které umožní sjednotit tón pleti a získat tak přirozeně vypadající look během chvilky.

Stačí aplikovat malé množství produktu na očištěnou pleť, v mžiku tak zmizí otoky a kruhy, pigmentové skvrny a další nedokonalosti. Díky lehkému složení CC krém netvoří efekt masky, zanechává pleť svěží, odpočinutou a prozářenou po celý den.

pixel