Peelingové rukavice na tělo

Množství produktů: 9

Odumřelé kožní buňky můžete odstranit nejen za pomocí peelingů, ale také masáží peelingovou rukavicí během sprchování. Rukavice je vyrobena z drsného materiálu, který důkladně čistí pokožku a vyhlazuje její povrch. Další výhodou je fakt, že redukuje otoky a pomáhá bojovat proti celulitidě. Vyberte si některý z masážních doplňků a obohaťte svůj každodenní pečující rituál!

Třídění

Peelingová rukavice jako záruka hladké pokožky

Pokožka těla vyžaduje pravidelnou exfoliaci odumřelých kožních buněk, díky čemuž urychluje proces regenerace, zlepšuje mikrocirkulaci (a tím lepší vstřebávání vyživujících složek) a krásně vyhlazuje. Tyto efekty zajistí exfoliační rukavice. Je to nejrychlejší způsob, jak účinně vyhladit povrch pokožky a připravit ji na nanesení dalších pečujících přípravků, např. balzámů nebo olejů. Je to také skvělý způsob, jak připravit pokožku na holení. Chloupky půjdou díky tomu snadněji odstranit, a to dokonce bez efektu „jahodových nohou“.

Zobrazit více

Jak exfoliační peelingovou rukavici používat?

Můžete ji používat hned dvěma způsoby – na sucho nebo na mokro. Použitím na mokro bude exfoliace jemnější. Bez ohledu na to, který způsob si vyberete, nejdůležitější je, abyste masírovali nejbližší lymfatické uzliny. Jednoduše řečeno – masáž provádějte směrem nahoru. Tímto způsobem navíc získáte efekt lymfatické drenáže a zbavíte se otoků. Rukavice mají různou texturu, proto pokud se o nákupu rozhodujete, přečtěte si popis výrobku a zvolte, zda chcete pokožku exfoliovat jemně nebo intenzivně. Vyhýbejte se okolí dekoltu, kde je kůže jemnější než na jiných částech těla. V těchto místech provádějte masáž slaběji.

Jak často masážní rukavici používat?

Cyklus výměny kožních buněk trvá obvykle 28 dní, pokožku proto není nutné masírovat každý den. K dosažení hladké a měkké pokožky bude stačit rukavici používat 1x týdně. Pokud ale používáte jemnou peelingovou rukavici, masáž může být častější, klidně co 2 dny. Pozorujte svou pokožku – pokud se na ní neobjeví podráždění nebo drobné ranky, takto častá masáž je v pořádku.

pixel