Pleťová séra s retinolem

Množství produktů: 57

Retinol je na kosmetickém trhu velmi ceněná složka. Působí na mnoha úrovních a bojuje proti různým kožním problémům. Sérum s retinolem si pořiďte v případě, pokud řešíte ztrátu pevnosti, známky stárnutí nebo projevy akné. Obohaťte svou pečující rutinu pomocí vitamínu A!

Třídění
  • 1
  • 2
Počet produktů: 30/57

Séra s retinolem

Séra s retinolem, derivátem vitaminu A, se doporučují zejména osobám se zralou, mastnou a aknózní pletí. Tato složka podporuje procesy proti stárnutí a podporuje správnou činnost mazových žláz. Sérum je dobré používat také v případě nerovnoměrného barevného tónu pleti - retinol pomáhá pleť zesvětlit.

Tento typ séra mohou používat i osoby se suchou, citlivou nebo kuperózní pokožkou. Pak je nutné zvolit přípravek s retinolem v nízké koncentraci. Tímto způsobem složka nebude dráždit citlivější pokožku.

Zobrazit více

Séra s retinolem - jaké mají vlastnosti?

Retinol má mnoho vlastností. Podporuje:

  • správnou funkci mazových žláz,
  • vyrovnávání povrchu pokožky,
  • zpevnění pokožky,
  • tvorbu nových kožních buněk.

Nezapomeňte, že používání sér s touto účinnou látkou může podráždit pokožku. Proto by se přípravky s retinolem měly používat ve správném poměru. V naší nabídce najdete séra s koncentrací této složky od 0,2% (pro osoby, které s vitaminem A začínají) až po 5% (pro osoby, které již dříve přípravky s obsahem retinolu používaly).

Pro noční nebo denní použití?

Retinol má fotosenzibilizující vlastnosti. Séra s touto složkou by se proto měla používat pouze na noc a během dne by se měl používat krém s UV filtrem. Ty pomáhají chránit pokožku před škodlivými slunečními paprsky. Při používání kosmetiky s retinolem je navíc důležité nezapomínat na pravidelnou hydrataci pokožky.

Retinol může pomoci v boji proti stárnutí. Proto je dobré používat séra s touto účinnou látkou pravidelně.

Viz také: krémy proti vráskám, masky proti vráskám, krémy s retinolemséra proti vráskám

pixel