Samoopalovací přípravky na tělo

Množství produktů: 5

Opálení po celý rok? S tělovými samoopalovacími přípravky je to možné a velmi jednoduché! Už během několik hodin dodají pokožce zdravou hnědou barvu. Další výhodou je fakt, že je snadné získat opálení, aniž je nutné vystavovat pokožku slunečnímu záření. Prohlédněte si samoopalovací produkty v naší nabídce!

Třídění

Opálení po celý rok

Opálené tělo je synonymem pro letní dny plné slunce na pláži a odpočinku. Získat bezpečně opálenou pokožku je však snadné po celý rok. Příliš dlouhé vystavování těla slunečním paprskům přináší také vedlejší účinky v podobě začervenání, barevných změn na kůži a popálení. Proto jsou samoopalovací přípravky na tělo úžasnou a neinvazivní volbou, která přináší očekávané výsledky.

Zobrazit více

Jak aplikovat tělový samoopalovací krém?

Je důležité správně připravit samotnou pokožku. Den před plánovanou aplikací samoopalovacího přípravku je vhodné provést peeling, odstraní se tak mrtvé kožní buňky a pokožka se vyhladí. Nezapomínejte ani na hydrataci. Po peelingu vmasírujte do pokožky vyživující balzám, olej nebo tělový krém. Produkty na opalování mají různou konzistenci. Může to být krém, sérum, balzám nebo pěna. Pokud jde o krémové produkty, stačí je pravidelně nanést na tělo a postupně tak vytvářet efekt opálení. V případě samoopalovacích pěn je důležité aplikovat je pomocí speciální rukavice. Podle doporučení výrobce se pěna nechá na pokožce po dobu jedné nebo dvou hodin, někdy až dokonce přes nos a následně opláchne vodou. Jedná se o nejrychlejší způsob, jak získat rovnoměrné, zdravé opálení, které vydrží.

Co umí samoopalovací produkty

Je až překvapující, jak snadno lze efekt opálené nahnědlé kůže získat. V kosmetických produktech je za tento efekt nejčastěji odpovědný dihydroxyaceton, (DHA). Právě on stimuluje kožní buňky k tvorbě melaninu, tedy barviva. Ve složení lze také nanést podpůrné substance, jako je erytrulóza, která podporuje tvorbu DHA a také olej z kořene mrkve, které zdůrazní barvu opálení. Složení jsou také plné pečujících prvků, jako jsou:

  • kyselina hyaluronová - umí vázat vodu v pokožce, silně ji hydratuje, zvyšuje její pevnost a elasticitu
  • kokosová voda - je osvěžující, hydratuje pokožku
  • kakaové máslo - na pokožce tvoří okluzivní vrstvu, která chrání před vnějšími vlivy
  • aloe - zjemňuje podráždění a začervenání, pomáhá regenerovat pokožku, hydratuje
  • betaine - hydratuje pokožku, zjemňuje podráždění, vyhlazuje
  • extrakt z malin - funguje jako antioxidant, má lahodící vlastnosti
  • pantenol - regeneruje, zjemňuje podráždění.

Výrobci tělových samoopalovacích produktů

V nabídce našeho e-shopu najdete spoustu produktů z kategorie samoopalovacích přípravků. Pokud se zamýšlíte nad tím, který vybrat, seznamte se s nabídkou jednotlivých značek. St. Moriz se specializuje na produkty, které zaručují hnědé opálení. V nabídce má sérum, balzámy, pěny, spreje a pěny, díky kterým získáte opálení různé intenzity. Podle svých potřeb si můžete zvolit z možností: light, medium i dark. Na druhou stranu polský výrobce Lirene nabízí opalující pěny a organickou opalovací vodu ve spreji. Veoli Botanica nabízí oblíbenou pěknu a balzám s extraktem z hnědých mořských řas

pixel