Masky na vlasy s vysokou pórovitostí

Množství produktů: 10

Vlasy s vysokou pórovitostí se přirozeně vlní a mají tendenci se krepatit. Proto je důležité zajistit vlasům potřebné emolienty (změkčující látky). V naší nabídce najdete masky pro vlasy s vysokou pórovitostí, které hloubkově hydratují a posilují vlasy a usnadňují styling vlnitých a kudrnatých vlasů. Podívejte se ještě teď!

Třídění

Jak fungují masky pro vysoce porézní vlasy

Vlasy s vysokou pórovitostí mají široce oddělené vlasové lasky, takže jsou více vystaveny poškození a lámání. Proto mají masky na vlasy své nezastupitelné místo v pečující rutině. Pomáhají vlasy hydratovat zevnitř a chránit je před zničením. Fungují v mnoha oblastech - vyživují, vyhlazují, hydratují, a také pomáhají minimalizovat poškození vnějšími vlivy, jako je třeba sluníčko, mráz, vítr nebo vysoké teploty (žehlení, fénování, kulmování).


Zobrazit více

Vysoce porézní vlasy - čím jsou typické?

Vysoce porézní vlasy jsou charakteristické rozdělenými vlasovými lusky. Proto jsou více náchylné k poškození. Tento druh pórovitostí je častý u majitelů vlnitých a zesvětlených vlasů. Pokud vlasům není dopřávána vhodná péče, jsou matné, lámavé a je těžké je upravovat. I proto je důležité zvolit ty správné kosmetické produkty. 

Jak často používat masky pro vlasy s vysokou pórovitostí? 

Frekvence používání masek na vlasy s vysokými póry závisí především na individuálních potřebách vašich vlasů. Je dobré masky používat alespoň jednou týdně, jedině tak jim budou dopřány všechny důležité složky. Pokud se vaše vlasy hodně lámou, mají rozdvojené konečky a jsou rozčepýřené, používejte masku po každém mytí. Odměnou budou měkké, hladké a hezky vypadající vlasy. 

Účinné složky pro vlasy s vysokou pórovitostí

Při výběru masky pro vlasy s vysokou pórovitostí si všímejte, jaké složky obsahuje. Zde je několik složek, které jsou pro tento typ vlasů nejvhodnější:

  • Oleje: dokonale hydratují a vyživují vlasy, pomáhají je vyhladit a dodávají potřebný zdravý lesk.
  • Proteiny: posilují vlasovou strukturu, zmenšují snižuje náchylnost vlasů k poškození.
  • Humektanty: jako je například med nebo aloe, perfektně hydratují vlas uvnitř, takže jsou pak pružnější.

 

pixel