Štětce na konturování obličeje

Množství produktů: 8

Konturovací štětce slouží k nanášení bronzeru, tvářenky a rozjasňovače, které definují tvar a zvýrazňují kontury obličeje. Štětec na tvářenku může mít zkosený nebo oválný tvar a štětec na bronzer může být naopak plochý nebo huňatý. Rozjasňovač nanesete štětcem střiženým do špičky. Doporučujeme se s naší širokou nabídkou seznámit!

Konturovací štětce

Chcete zeštíhlit obličej? Nebo se Vám možná líbí vaše lícní kosti a chcete je zvýraznit? Rozhodněte se pro konturování, tedy modelování bronzerem, rozjasňovačem a tvářenkou. K tomu - kromě kosmetiky - budete potřebovat správné nástroje, tedy konturovací štětce. V našem sortimentu naleznete široký výběr modelů známé značky Annabelle Minerals. Doplňky se vyznačují kompaktními, dobře umístěnými štětinami, které jemně kloužou po obličeji a zanechávají na něm dokonalé množství kosmetiky. Navíc se snadno udržují v čistotě a i přes časté používání se neznehodnocují.

Zobrazit více

Konturovací štětce – jaké jsou dostupné?

Konturování spočívá v aplikaci tří různých kosmetických přípravků na obličej – tvářenky, bronzeru a rozjasňovače. Nelze je nanášet stejným štětcem, protože vzorce produktů se promísí a efekt bude daleko od očekávaného.
Ke každé kosmetice je proto nejlepší zakoupit samostatné příslušenství. Pro usnadnění jsme v našem sortimentu připravili různé nástroje pro aplikaci těchto produktů.

Štětce na tvářenky

Tvářenka by při aplikaci na obličej neměla přitahovat příliš mnoho pozornosti. Nejlepší je, když „splyne“ s kůží a její okraje se dobře roztřou. Navíc musí se nanášet jen v malém množství, aby byl efekt jemný a přirozený.
Abyste toho dosáhli, naneste tvářenku pomocí štětce se štětinami zaříznutými pod úhlem. Má širokou, nepříliš kompaktní hlavičku, díky které kosmetiku snadno rozetřete, aniž byste na tváři udělali skvrnu.

Štětce na bronzer

Aplikace bronzeru vyžaduje použití dvou nástrojů: s velkými, kulatými štětinami a krátkou, plochou hlavičkou. První je určen k aplikaci kosmetiky na tváře, spánky nebo čelo. Je dost velký, takže k důkladnému pokrytí pokožky stačí pár tahů. Druhý štětec – s krátkými štětinkami – by měl sloužit k nanášení bronzeru na nos. S jeho pomocí přesně distribuujete produkt a vyhnete se znečištění líček.

Štětce na rozjasňovač

Rozjasňovač nanesený na amorův luk, vrchy lícních kostí, koutek oka, špičku nosu nebo obočí může způsobit, že váš obličej bude vypadat zdravě a zářivě. Aplikace tohoto produktu však vyžaduje určitou přesnost.
Proto je nejlepší zvolit štětec se středně dlouhými štětinami, v kónickém nebo vějířovitém tvaru. S jeho pomocí nanesete produkt tam, kam potřebujete a pěkně jej smícháte s tvářenkou, pudrem a bronzerem.

Konturovací štětce – proč se vyplatí je vybírat?

Používání konturovacích štětců místo prstů nebo houbiček má mnoho výhod.

  • Štětiny jemně kloužou po obličeji, díky čemuž na něm zanechává rovnoměrné množství produktu. To Vám umožní vyhnout se nevzhledným pruhům.
  • Pomocí štětce můžete kontrolovat množství kosmetiky aplikované na kůži. Pokud naberete příliš mnoho, jen jemně setřásejte štětinky ještě předtím, než se dotknete obličeje.

Pokud chcete líčit jako profík, sáhněte po těch správných doplňcích. Vybírejte štětce na kosmetiku, kterou používáte a otestujte je v praxi!

pixel