Kosmetické sady

Množství produktů: 82

Pokud hledáte dárek pro sebe, někoho blízkého nebo jen toužíte po kompletní péči o pleť, máme pro vás ideální řešení! V naší nabídce najdete hotové pečující sady různých značek pro nejrůznější potřeby pleti. Prohlédněte si kosmetické sady už nyní!

Třídění
Počet produktů: 30/82

Sady pro péči o pleť - co v nich najdete?

Naše kosmetické sady obsahují produkty, které řeší různé potřeby pleti - od hloubkového čištění přes poskytování účinných látek v sérech a krémech až po ochranu pleti před vnějšími vlivy a UV zářením. Najdete zde jemné pleťové gely, tonika, různá séra s vysokým obsahem účinných látek a krémy přizpůsobené právě vašemu typu pleti. Dárková kosmetická sada je vhodná jako pro vás, tak i jako dárek.


Zobrazit více

Kosmetické sady pro péči o pleť - komu jsou určeny?

Dámské kosmetické sady jako dárekPro ženy, které umí ocenit vysokou kvalitu a efektivitu, jsou určeny sady obsahující jen ty opravdu nejkvalitnější produkty. Jedná se o kosmetiku bohatou na účinné látky, jako jsou peptidy, ceramidy, vitamín C nebo kyselina hyaluronová, které nejen pečují o pleť, ale také zabraňují prvním známkám stárnutí. Zároveň se pohodlně používají a mají příjemné vůně.Kosmetické sady pro náctiletéMladá pleť často vyžaduje zvláštní péči, proto v našich sadách najdete kosmetiku se složkami, které regulují tvorbu kožního mazu a působí proti akné, která je ideální pro dospívající. Tyto produkty také podporují přirozenou ochrannou bariéru pleti, která je zásadní pro udržení rovnováhy.

Levné kosmetické sady

Vysoká kvalita nemusí vždy znamenat také vysokou cenu. I proto zde nesmí chybět cenově dostupné kosmetické sady. Jedná se o produkty, které jsou účinné, mají příjemné složení a přitom nestojí mnoho.

Sady pro péči o obličej od společnosti Cosibella jsou ideální pro ty, kteří si váží svého času. Díky nim získáte kosmetiku, která je vhodná pro vaši pleť, aniž byste museli trávit dlouhé hodiny výběrem jednotlivých produktů. Elegantní sada je také skvělým nápadem na dárek, pokud znáte typ a potřeby pleti obdarovaného.

Podívejte se také na: Kosmetické sady pro tělo, Kosmetické sady vlasové péče, Doplňky pro péči o pleť

Přečtěte si také: Co darovat k Valentýnu? Tipy na kosmetické dárky

pixel