Hydratační masky na obličej

Množství produktů: 325

Hydratace je základem péče a je nezbytná pro všechny, bez ohledu na typ pleti. V naší nabídce najdete masky, které díky správně vybraným složkám zvyšují úroveň hydratace a pomáhají ji udržovat v pokožce po dlouhou dobu. Vyberte si tu správnou z námi nabízených masek a rozmazlete svou pleť!

Třídění
Počet produktů: 30/325

Hydratační pleťové masky

Hydratační pleťové masky se doporučují všem bez ohledu na typ pleti. Doporučují se však zejména těm, kteří mají suchou, citlivou, podrážděnou pleť, pleť bez lesku a se známkami stárnutí. Kosmetické přípravky lze používat bez ohledu na roční období.

Hydratační pleťové masky obsahují složky, které pomáhají obnovit hebkost, lesk a mladiství vzhled pleti. Výrobky jsou k dispozici ve formě plátýnkových masek napuštěných kosmetickým přípravkem nebo ve formě krému, který můžete smýt nebo nechat působit přes noc.

Zobrazit více

Hydratační pleťové masky - co obsahují?

Hydratační pleťové masky mohou obsahovat mnoho složek rostlinného i živočišného původu a také moderní laboratorní receptury. Přípravky mohou obsahovat například:

  • kyselinu hyaluronovou, močovinu, kolagen a elastin,
  • mořské řasy,
  • vitamin B3 nebo niacinamid,
  • oleje, např. olej ze sladkých mandlí,
  • aminokyseliny a bílkoviny, např. mléčné nebo pšeničné,
  • rostlinné výtažky, např. z aloe vera, rýže nebo růže,
  • šnečí sliz a med.

Tyto složky podporují zvýšení úrovně hydratace pokožky. Podporují tak návrat jemné, hladké a pevné pokožky. Kromě toho tyto látky pomáhají snižovat výskyt vrásek, které vznikají v důsledku dehydratace.

Pamatujte na pravidelnou aplikaci!

Hydratační pleťové masky můžete používat pravidelně 1-2krát týdně. Je vhodné je používat i v případě suché pokožky, způsobené například pobytem v klimatizovaných místnostech nebo nadměrným vystavením slunci či mrazu. Seznamte se s hydratačními pleťovými maskami a zjistěte, jak pomáhá jejich složení řešit nepříjemné pocity suché pleti.

Viz také: hydratační krémyhydratační séra, séra s kyselinou hyaluronovouhydratační tonika

pixel