Doplňky pro péči o pleť

Množství produktů: 39

Doplňky pro péči o pleť jsou ideálním obohacením každodenní pečující rutiny. V naší nabídce najdete rollery, válečky a jiné masážní pomůcky na obličej, které Vám zpříjemní čas strávený v koupelně a navíc usnadní účinným látkám pronikat hlouběji do pokožky. Nerozhodujte se zbytečně dlouho a objednejte si námi nabízené doplňky už nyní!

Třídění
  • 1
  • 2
Počet produktů: 30/39

Doplňky pro péči o pleť – na co jsou potřeba?

Péče o pleť se v posledních letech stala neoddělitelnou součástí každodenního života mnohých z nás. Čím dál častěji si uvědomujeme, jak moc důležité je o pleť pečovat, abychom zachovali její mladistvý vzhled po dlouhou dobu. Pro usnadnění a zároveň obohacení pečující rutiny se do ní vyplatí zavést nejrůznější masážní pomůcky a přístroje na čištění pleti. Poznejte širokou škálu doplňků, které splní Vaše očekávání a zpříjemní Vám každodenní péči o Vaši pleť.

Výhody používání doplňků na obličej

Masážní pomůcky a přístroje na čištění pleti jsou příjemným doplňkem pečující rutiny a zároveň praktickým řešením, které tuto každodenní činnost usnadní. Patří mezi ně již zmíněné přístroje na čištění pleti, pomůcky pro masáž obličeje a jednotlivé části kosmetických obalů. Tyto doplňky nabízí např. značka Annabelle Minerals, Crystallove, Fluff, Mohani, Nacomi nebo Pyunkang Yul.

Zobrazit více

Co přesně patří mezi doplňky?

  • pipety a pumpičky
  • opakovaně použitelné odličovací tampony
  • lahvičky na olej s krystaly
  • masážní rollery na obličej
  • masážní kameny gua sha
  • čisticí a masážní kartáčky
  • odličovací žínky
  • konjakové houbičky

Masážní válečky a kartáčky na obličej – k čemu jsou vhodné?

Tyto doplňky mají nezastupitelné vlastnosti a měly by mít své místo v každodenní pečující rutině. Důkladně odstraňují nečistoty a odumřelé kožní buňky z povrchu obličeje a stimulují mikrocirkulaci. Pomůcky pro masáž obličeje pomáhají při pravidelném používání zlepšovat kontury obličeje a zpevňují. V naší nabídce najdete kameny gua sha a rollery z různých materiálů, např. z jadeitu, růženínu, čirého křemene nebo ametystu. Naopak čisticí kartáčky jsou vyrobeny z přírodních vláken nebo ze silikonu. Ideální pro masáž obličeje nebo pro vytvoření pěny během mytí.

Pečujte o životní prostředí s opakovaně použitelnými tampony

Opakovaně použitelné odličovací tampony účinně odstraňují zbytky make-upu a zároveň pomáhají smýt jílovou nebo krémovou masku z obličeje. Po použití je stačí vyprat (v pračce nebo v rukou) a jsou připravené k opětovnému použití. Ideální řešení, které minimalizuje vznik odpadu. Pokud Vám tedy záleží na ekologii a přemýšlíte, jaké kosmetické tampony pořídit, ty opakovaně použitelné budou skvělým řešením.

Jak fungují konjakové houbičky?

Přírodní metoda čištění obličeje. Houbičky konjac mají schopnost přitáhnout a absorbovat nečistoty, bakterie a přebytečný kožní maz. Navíc jsou bohaté na minerály a vitamíny. Jejich použití je prosté: stačí je namočit do vody, přebytečnou vodu odstranit a provést masáž obličeje. Nakonec houbičku jemně přeperte a nechte dobře uschnout. To je vše – pleť je čistá, vrchní vrstva pokožky jemně vyhlazená a pH zůstalo neporušené.

pixel