Ekologické zubní kartáčky

Množství produktů: 7

Nezapomeňte ani na péči o ústní dutinu a zvolte třeba kvalitní zubní kartáček. V naší nabídce najdete zubní kartáčky z bambusu, které jsou ekologické a díky měkkým štětinkám pečlivě čistí zuby, které jsou tak zářivě vyčištěné. Kartáček na zuby uchovávejte na suchém místě a pravidelně ho vyměňujte!

Třídění

Ekologické kartáčky na zuby

Péče o ústní hygienu je nepochybně důležitou součástí každodenního života. Čištění zubů je činnost, která se provádí i několikrát denně. Vhodný zubní kartáček hraje v tomto procesu důležitou roli, protože účinně vyčistí mezizubní prostory, aniž by podráždil nebo poškodil dásně. Štětiny mohou být měkké, středně tvrdé nebo tvrdé. Vybírají se podle potřeby a citlivosti.

Zobrazit více

Nabídka ekologických kartáčků

V našem e-shopu najdete skvělé zubní kartáčky z bambusu od polské značky Mohani. Tyto výrobky jsou šetrné k životnímu prostředí, takže pokud je pro vás péče o životní prostředí důležité, bude to skvělá volba. Tyto zubní kartáčky důkladně vyčistí zuby, odstraní nečistoty a plak, aniž by poškodily sklovinu nebo podráždily dásně. Vaše zuby zůstanou po čištění zářivé a čisté. Pokud přemýšlíte, jaký zubní kartáček si koupit, vyberte si barevné provedení, které se vám nejvíce líbí. Můžete si vybrat z následujících barev: zelená, tyrkysová, oranžová, černá nebo přírodní. Každý zubní kartáček je dodáván s ochrannou krabičkou, která zajišťuje hygienu.

Jak pečovat o kartáček na zuby?

Vlhké prostředí v koupelně podporuje růst bakterií. Ponechání zubního kartáčku ve vlhkém kelímku a jeho odložení kamkoli bohužel způsobuje, že se na něm bakterie začnou velmi rychle množit. Následně se tyto bakterie přenášejí do úst při čištění zubů. Je nesmírně důležité zubní kartáček správně skladovat, abyste jej i ústa chránili před infekcí. Jednoduše zajistěte, aby byl kartáček uchováván v suchém prostředí. Po každém umytí nechte kartáček uschnout a poté jej uložte do krabičky. Tím ho účinně ochráníte před vlhkostí a růstem bakterií a plísní.

pixel