Stylingové krémy na vlasy

Množství produktů: 12

Dopřejte si účes přesně podle Vašich představ díky stylingovým krémům! Tyto přípravky jsou ideálním řešením pro ty z Vás, kdo toužíte dodat svým vlasům jedinečný vzhled a dlouhotrvající efekt. Jejich výhodou je snadná aplikace, která umožňuje vytvořit perfektní styling bez efektu zatížených nebo slepených vlasů. Obohaťte svou vlasovou rutinu o stylingové krémy a zaujměte hladkým účesem plným lesku po celý den!

Třídění

Profesionální vlasový styling s krémem

Stylingové krémy jsou kombinací stylingové kosmetiky a přípravku pro péči o vlasy. Mají lehkou texturu, která se příjemně roztírá po vlasech a nelepí. Vlasy nejsou krepaté, ale naopak jsou poddajné a dlouho drží na svém místě. Navíc jsou hebké na dotek a krásně lesklé.


Zobrazit více

Stylingové krémy na vlasy - pro koho jsou vhodné?

Krémy jsou vhodné pro rovné vlasy, kterým dodají objem, strukturu nebo mírné zvlnění, a také pro úpravu kudrnatých vlasů. Skvěle zvýrazňují a fixují kudrlinky, takže se vlasy nekrepatí ani nenarovnávají. A navíc jsou vlasové krémy vhodné i pro muže. S pomocí krémů na vlasy mohou svým vlasům dodat objem,zafixovat je na místě a díky jejich poddajnosti je snadno upravovat během dne.

Jak používat krémy pro vlasový styling?

Krémová kosmetika by se měla nanášet na umyté a ručníkem vysušené vlasy. Stačí vzít trochu přípravku, rozetřít jej v dlaních a nanést pramen po prameni jemnou aplikací. Poté vlasy upravte podle potřeby a pokračujte ve fénování. V případě kadeří vždy fénujte s difuzérem, aby nedošlo k poškození vlasů.Zajímavé je, že stylingové krémy lze použít i na suché vlasy. Zkrátka jde o ideální řešení, jak během dne snadno upravit účes. Nezapomeňte používat opravdu minimální množství, aby se vlasy zbytečně nezatížely a nebyly slepené. 

Profesionální stylingové krémy jsou stále oblíbenější díky své poddajnosti, snadnému použití a přirozenému účinku na vlasy. Pokud je chcete vyzkoušet na vlastních vlasech, podívejte se na nabídku Cosibella a vyberte si takový, který pro vás bude nejlepší.

pixel