Koupelové soli a bomby

Množství produktů: 8

Večerní koupel je jednou z možností příjemného relaxu. Můžeme si ji navíc obohatit o nejrůznější koupelové soli a bomby. Tyto produkty lákají svými barvami, tvary a po vhození do horké vany také krásnými vůněmi. Bomby do koupele jsou obohacené o pečující složky, např. výživné oleje, které hydratují a zanechávají pokožku měkkou na dotek. Koupelové soli naopak čistí, detoxikují, uvolňují a regenerují, pomáhají tišit bolest kloubů a svalů a zlepšují krevní oběh. Najděte si svého oblíbence!

Relaxační koupelové soli

Koupel máme spojenou s příjemným relaxem, chvilkou pro sebe a okamžikem, kdy uvolníme tělo a smysly. Horká voda, příjemná pěna a úžasná vůně linoucí se koupelnou zajistí dokonalý odpočinek po těžkém dni. Únava z práce, nenadálé situace, fyzická aktivita či domácí povinnosti jsou často důvodem, proč nám chybí energie a jediné, co v té chvíli potřebujeme, je vydechnout. Zpříjemněte si tento okamžik relaxační koupelovou solí nebo bombou, které mají díky obsaženým aktivním látkám čisticí vlastnosti a navíc změkčují, hydratují a zklidňují pokožku těla.

Zobrazit více

Pečující složky v solích do koupele

Ve složení koupelových solí a bomb najdeme nejrůznější složky. Jsou vybírány tak, aby kromě čisticích vlastností dokonale pečovaly o pokožku těla bez větší námahy. Mezi nejčastější účinné složky tak můžeme zařadit:

  • kozí mléko – cenná složka; účinně hydratuje, vyhlazuje a zanechává pokožku příjemně měkkou na dotek
  • olej z borovice – má baktericidní účinky, zklidňuje zánětlivé projevy, urychluje proces hojení a tonizuje. Díky své charakteristické vůni borovicového lesa navíc stimuluje smysly a má relaxační účinky
  • olej z levandule – v aromaterapii nejčastěji používaný olej; ideální pro podrážděnou pokožku. Účinně zklidňuje a má relaxační účinky
  • olej ze santalového dřeva – vyniká svou krásnou, teplou vůní; uvolňuje a uklidňuje
  • mořskou sůl – bohatá na minerály; má antibakteriální účinky a zpevňuje
  • přírodní termální sůl Zabłocka – bohatá na cenné minerály; čistí, zklidňuje a vyživuje
  • epsomskou sůl – má relaxační účinky
  • jodobromovou sůl Bocheńska – léčivá sůl; má antiseptické účinky a uvolňuje. Ideální zejména pro atopickou a alergickou pokožku
  • bambucké máslo – promašťuje, hydratuje a změkčuje

Sůl do koupele – použití

Zkuste na chvíli vypnout. Zapomeňte na stres, relaxujte a poté si připravte koupel. Naplňte vanu horkou vodou, přidejte do ní požadované množství soli a promíchejte. Pokud si nejste jisti množstvím soli, řiďte se vždy doporučením výrobce uvedeným na obalu. Preferujete koupelové bomby? Vložte ji celou do vody a nechte chvíli rozpustit. Poté ji vyjměte, dobře osušte a schovejte na příště – to se týče bomb, které opravdu dlouho vydrží. Na trhu najdete také jednorázové koupelové bomby, které musíte nechat rozpustit najednou.

Koupel přesně podle představ

Nejste si jisti výběrem koupelové soli nebo bomby? V nabídce našeho obchodu najdete jedinečné přípravky do koupele s pečujícím složením a krásnou vůní, které Vám zajistí pocit jako v luxusním SPA salonu. Prohlédněte si například nabídku značky Ministerstwo Dobrego Mydła a jejich bomby do koupele, které jsou vhodné pro všechny typy pokožky. Obsahují složky jako oleje, med, mléko nebo sušené květy levandule. Značka Hagi nabízí celou škálu koupelových solí s léčivým účinkem. Vyzkoušejte například himalájskou, mořskou nebo jodobromovou sůl do koupele. Úžasně hydratují, vyživují a mají relaxační účinky. Všechny zmíněné produkty jsou přírodního původu.

pixel