Přípravky po opalování

Množství produktů: 7

Červená, napjatá a podrážděná pokožka po opalování? Na pomoc vám přichází produkty after sun! Často mají krémovou nebo gelovou konzistenci a zklidňující či hydratační složky. V takových produktech se často setkáte s Aloe, který je známý svou zklidňující vlastností. Vybavte se kosmetikou po opalování a rozlučte se s nepříjemnými pocity po opalování!

Třídění

Péče o pokožku po opalování

Léto je období plné sluníčka, vysokých teplot, odpočinku, dovolené a samozřejmě také opálení. Spousta času na pláži, na výletech, lehké a vzdušné oblečení, které odhaluje tělo, přesně to je letní období. Pokud se to však s opalováním přežene, může dojít k podráždění a slunečnímu popálení. V takovém případě je vhodné se postarat o zklidnění a regeneraci podrážděné pokožky tak, aby se co nejrychleji vrátila její rovnováha obnovila se hydrolipidová bariéra. Pomoci vám může kosmetika po opalování.

Zobrazit více

Složky, které zklidňují podrážděnou kůži

Produkty určené po opalování mají ve svém složení složky, které zklidňují a pomáhají regenerovat pokožku, což je u podráždění nesmírně důležitá. Rychlá obnova poškozené kůže a zklidnění bolestivých procesů je klíčem k úspěchu. Pouze díky pravidelné a poměrně rychlé reakci lze zkrátit proces obnovy kůže a zmírnit pocit pálení. V gelech a balzámech po opalování na tělo najdete takové složky jako:

  • aloe - účinně zklidňuje pokožku, zabraňuje svědění, silně hydratuje, podporuje regeneraci poškozených kožních buněk a také funguje jako antioxidant
  • extrakt z pupečníku asijského -ceněná složka v péči o citlivou pleť a pokožku, která má sklony k podráždění. Má protizánětlivý účinek - zmírňuje podráždění a zčervenání a také omezuje svědění. Navíc zvyšuje hydrataci kůži a podporuje produkci kolagenu
  • extrakt z okurky - hydratuje, zklidňuje podrážděnou pokožku, zmírňuje zánětlivé stavy
  • alantoin - především podporuje regeneraci pokožky, zmírňuje podráždění, hydratuje a funguje protizánětlivě
  • Tea tree oil - zabíjí bakterie a působí protizánětlivě
  • máslo shea - zmírňuje suchou pokožku, vyživuje a chrání před ztrátou vody z pokožky
  • konopný olej - má protizánětlivý účinek, změkčuje kůži

Značky, které nabízejí produkty po opalování

Tento typ kosmetického produktu má za cíl především zklidnit podrážděnou pokožku. Pokud nevíte, který přípravek na tělo po opalování si pořídit, podívejte se na naše tipy. Značka Australian Gold z USA má v nabídce tři produkty: zklidňující gel s aloe, který okamžitě přinese spálené pokožce úlevu a dva balzámy, které prodlužují opálení. Navíc pečují o pokožku, řádně ji hydratují a zaručí regeneraci a zklidnění. V nabídce e-shopu najdete také multifunkční gely s aloe od korejské značky Holika Holika, se kterým je proces regenerace pokožky rychlý a příjemný. Produkty jsou obohaceny o protizánětlivé složky, jako je extrakt z pupečníku asijského nebo extrakt z okurky.

pixel