Pleťové krémy pro mastnou pleť

Množství produktů: 257

Mastná pleť se vyznačuje nadměrnou sekrecí kožního mazu, která způsobuje lesknutí pokožky. Majitelé tohoto typu pleti by se ve složení krémů měli zaměřit na složky, které regulují sekreci mazu a zmatňují. Podívejte se na naši nabídku a vyberte si ten pravý produkt pro sebe!

Třídění
Počet produktů: 30/257

Pleťové krémy na mastnou pleť

Mastnou pleť poznáte snadno, neboť se vyznačuje hlavně nadměrnou tvorbou kožního mazu „lesknutí“, nažloutlou barvou, včetně rozšířených mazových žláz. Je to problematická a zároveň citlivá pleť. Proto by měla být její péče založena nejen na čištění, ale také na regeneraci. Složky přítomné ve vzorci krémů pro mastnou pleť v tom pomohou. Nabízíme kosmetiku, kterou lze používat během dne – dokonce i pod make-up – a máme také dokonalé receptury na noc.

Zobrazit více

Krémy na mastnou pleť - jaké mají složení?

Kosmetika pro péči o mastnou pleť obsahuje především látky, které pomáhají regulovat práci mazových žláz, jako je kyselina salicylová nebo retinol. Díky tomu podporují redukci kožního mazu. Navíc v jejich receptuře najdete přísady, které:

  • podporují hydrataci, výživu a regeneraci pokožky, např. kyselina hyaluronová, panthenol nebo rostlinné extrakty;
  • pomáhají vytvářet ochrannou vrstvu na povrchu epidermis, např. UV filtry a oleje.

Jsou to látky, které podporují procesy proti vráskám, akné a napomáhají vyhlazování pleti. Vyzkoušejte osvědčené krémy pro mastnou pleť. Nechť je to začátek komplexní péče o Vaši náročnou pleť.

Viz také: matující krémy, gelové pleťové krémy, séra pro mastnou pleťjílové masky

pixel