Tonika pro citlivou pleť

Množství produktů: 100

Tonikum pro citlivou pleť by mělo obsahovat zmírňující a zklidňující složky. A právě takové přípravky najdete v našem obchodě! Prohlédněte si širokou nabídku tonik s jemným složením a obsahem ceramidů, složek izolovaných z pupečníku asijského nebo panthenolu. Důležitý vzkaz pro všechny majitele citlivé pleti na závěr: vyhýbejte se nešetrnému tření pokožky kosmetickým tamponem a tonikum nanášejte prsty. 

Třídění
Počet produktů: 30/100

Tonika pro citlivou pleť

Citlivá pokožka je velmi náchylná na podráždění. Rychle se vysušuje a reaguje na negativní vnější vlivy. Z tohoto důvodu vyžaduje promyšlenou péči. V naší nabídce proto najdete širokou škálu tonik pro citlivou pleť. Obsahují složky, které snižují reaktivitu pokožky a posilují její odolnost vůči vlivům okolního prostředí. Díky tomu udržují pokožku v dobrém stavu bez ohledu na prostředí, ve kterém se právě nacházíte.

Zobrazit více

Tonika pro citlivou pleť – proč se vyplatí je používat?

Tonika pro citlivou pleť se vyznačují jemným složením. Obsahují například kyselinu hyaluronovou, niacinamid, probiotika, ceramidy, aloe vera nebo peptidy. Tyto složky:

  • hydratují a změkčují;
  • zmírňují podráždění a zklidňují zarudnutí;
  • chrání hydrolipidovou bariéru pokožky;
  • regenerují;
  • jemně exfoliují a redukují pigmentové skvrny.

Používáním pleťových tonik navíc usnadníte pronikání účinných látek hluboko do pokožky. Díky tomu ji vyživíte i zevnitř.

Naše doporučení

Tonika jsou určena k použití po umytí obličeje, jako 2. krok pečující rutiny. Můžete je ale používat také jako 1. krok místo čištění gelem nebo pěnou, pokud Vám tento způsob nevyhovuje. Obsažené složky pomáhají připravovat pleť na další kroky péče.

Prohlédněte si naši nabídku tonik pro citlivou pleť a vyberte si ten nejlepší produkt pro přesně pro sebe!

Viz také: krémy pro citlivou pleť, séra pro citlivou pleť, masky proti zarudnutíregenerační krémy

pixel