Opalovací přípravky na tělo

Množství produktů: 45

UV filtry v produktech k péči o tělo chrání před UV zářením a zároveň zabraňují vzniku změny barvy pokožky a zpomalují proces stárnutí. Slunečním paprskům jsou především vystavovány záda, ramena, výstřih a také nárty! Pokud patříte mezi oblíbence hnědé opálené pokožky, speciálně pro Vás jsme připravili samoopalovací krémy, po kterých bude vaše pokožka vypadat jako od moře. Podívejte se na širokou nabídku opalovacích produktů a produktů, které před sluníčkem chrání!

Třídění
  • 1
  • 2
Počet produktů: 30/45

Ochrana pokožky před sluncem

Správná ochrana pokožky před slunečním zářením je zejména v létě velmi důležitá a nezbytná. Před UV zářením se ale chraňte po celý rok – sluneční paprsky jsou aktivní i přes pochmurné a zatažené počasí. Tělová kosmetika s SPF předchází vzniku pigmentových skvrn, chrání před spálením a fotostárnutím pokožky.

Zobrazit více

Druhy UV filtrů

Ve složení opalovacích přípravků najdeme chemické, minerální (fyzikální) nebo smíšené filtry. Chemické filtry pronikají do pokožky, pohlcují sluneční záření a nezanechávají na pokožce bílý film. Minerální (fyzikální) filtry nepronikají hluboko do pokožky, odrážejí sluneční paprsky, ale mohou zanechávat bílý film. Smíšené filtry jsou spojením chemických a minerálních filtrů. I přes zmíněné rozdíly jsou všechny UV filtry stejně účinné. Pokud přemýšlíte, který krém s SPF si vybrat, zaměřte se na stupeň SPF ochrany. Nejvyšší stupeň ochrany poskytují přípravky s označením SPF 50 a SPF 50+.

Výrobci tělové opalovací kosmetiky

V naší nabídce najdete přípravky na opalování mnoha značek. Určitě si na základě Vašich preferencí vyberete ten pravý produkt pro sebe! Vyzkoušejte například značku Altruist, která nabízí jak ochranné krémy, tak i přípravky ve spreji za výhodnou cenu. Australian Gold má v nabídce celou řadu ochranných krémů nebo gelů ve spreji a značka Uriage nabízí mimo jiné suchý olej na opalování.

Nejlepší ochrana před sluncem – jaký UV filtr zvolit?

Pokud si nejste jisti výběrem opalovacího přípravku, rozhodujte se na základě jeho konzistence. V nabídce našeho e-shopu najdete:

  • SPF krémy – mají příjemnou konzistenci, snadno se roztírají a dobře se vstřebávají
  • opalovací oleje – dlouho vydrží, příjemně se nanáší a na pokožce zanechávají lehkou vrstvu
  • ochranné přípravky ve spreji – umožňují rychlou a pohodlnou aplikaci, nevyžadují rozetření a jsou ideální k reaplikaci během dne
  • mléka/emulze s SPF – mají tekutou konzistenci, příjemně se nanáší, dobře se vstřebávají a dlouho vydrží
  • gely na opalování – příjemně chladí, dobře se nanášejí a na pokožce nezanechávají znatelnou vrstvu
pixel