Exfoliační pleťové masky

Množství produktů: 19

Věděli jste, že masky mohou mít také exfoliační vlastnosti? Ve složení těchto masek najdete kyseliny nebo jemně mleté částečky, které chemicky nebo mechanicky odstraňují odumřelé kožní buňky. Tyto přípravky mají čisticí vlastnosti, zabraňují vzniku pupínků a nedokonalostí a zlepšují celkový stav a vzhled pokožky. Exfoliační masky navíc vyhlazují, rozjasňují a připravují pleť na další kroky péče. Seznamte se s naší nabídkou!

Třídění

Exfoliační pleťové masky

Exfoliační pleťové masky jsou určeny lidem, kteří touží po hladké a zářivé pleti. Složení těchto kosmetických přípravků obsahuje látky, které pomáhají:

Exfoliační pleťové masky může používat každý. Je však důležité vybrat přípravky se složkami vhodnými pro konkrétní typ pleti.

Zobrazit více

Peelingová pleťová maska – jakou vybrat?

Před nákupem exfoliační pleťové masky si přečtěte její složení. To vám pomůže najít ten správný kosmetický přípravek pro váš typ pleti. Existují přípravky s:

  • AHA a BHA, tedy např. s kyselinou glykolovou, mandlovou nebo salicylovou, se doporučují osobám s mastnou a smíšenou pletí, které bojují s akné a černými tečkami,
  • jemnými PHA kyselinami a enzymy, např. s výtažkem z papáji, jsou vhodné pro každého, ale doporučují se zejména lidem s citlivou, kuperózní nebo suchou pletí, která silně reaguje na vnější faktory.

Nezapomeňte před použitím jakéhokoli přípravku s kyselinami provést test senzibilizace. Tím se vyhnete podráždění celého obličeje.

Jaké exfoliační pleťové masky najdete v našem obchodě?

Nabízíme pleťové masky:

  • enzymatické, tedy pleťové masky s jemným složením,
  • mechanické, tedy pleťové masky s drobnými částečkami,
  • výrobky typu gommage, plátýnkové masky,
  • séra.

Vyzkoušejte jednotlivé přípravky a najděte si svůj oblíbený. Exfoliační pleťové masky vám pomohou zpestřit každodenní rutinu péče o pleť a proto doporučujeme jejich pravidelné používání.

Viz také: tonika s kyselinami, pleťové peelingy, mechanické peelingypeelingy na rty

pixel