Suché šampony

Množství produktů: 19

Hledáte způsob, jak rychle osvěžit svůj účes? Suchý šampon patří mezi SOS produkty. Odstraňuje mastnotu z vlasů, zlepšuje jejich vzhled a dodává jim objem už od kořínků. Abyste zabránili bílým skvrnám na pokožce, po použití produkt vyčešte nebo vytřete suchým ručníkem. Vybírejte z celé řady příjemných vůní!

Třídění

Suché šampony na vlasy – vyplatí se je používat?

Tento přípravek je povinnou výbavou, pokud máte rychle se mastící vlasy, které potřebují rychle osvěžit bez nutnosti mytí. Mezi výhody používání suchých šamponů patří:rychlost: zastihla Vás nečekaná schůzka a Vy nemáte čas umýt si a vysušit vlasy? Suché šampony ve spreji jsou ideální způsob, jak rychle osvěžit účes a zbavit se přebytečného mazuobjem vlasů: šampony nejen osvěžují, ale také dodávají vlasům objem, což je jedna z metod stylinguskladné balení: tuhé šampony jsou dostupné v malém i velkém balení, vejdou se do batohu nebo kabelky a díky tomu je můžete kdykoliv použít


Zobrazit více

Kdy používat suchý šampon?

Suché šampony mohou zachránit Váš účes v různých situacích. Zde uvádíme pár momentů, ve kterých skvěle nahradí klasické mytí:před důležitou schůzkou: pokud nemáte čas umýt si vlasy, schůzka byla svolána na poslední chvíli, nebo jste si vlasy nestihla umýt z jakýchkoliv jiných důvodů, suchý šampon dodá Vašim vlasům okamžitý objem a svěžest a Vy se budete cítit komfortněpo tréninku: pokud po cvičení nemáte čas umýt si vlasy, suchý šampon dodá Vašim vlasům svěžest, absorbuje přebytečný maz a vytvoří hezký účes na zbytek dnena cestách: ne vždy je na cestách příležitost umýt si vlasy. V tomto případě může být suchý šampon nepostradatelný

Suché šampony pro objem vlasů

Výrobci suchých šamponů vytvářejí přípravky, které jsou přizpůsobeny potřebám vlasů. Patří mezi ně i suché šampony dodávající vlasům objem. Osvěžují stejným způsobem jako jiné suché šampony, ale byly navíc obohaceny o složky, které usnadňují styling vlasů. Jedno stisknutí dodá Vašim vlasům bohatý objem na celý den. Je to také ideální způsob, jak zkrotit neposednou ofinu.

Nejlepší suché šampony

Pokud přemýšlíte, jaký suchý šampon si vybrat, v nabídce e-shopu Cosibella najdete široký výběr. Šampony jsou přizpůsobeny různým potřebám a typům vlasů. Jsou to například:klasickédodávající objempro blond vlasypro hnědé vlasypro poškozené vlasyuhlazujícíhydratačníKromě toho se od sebe liší vůní či velikostí. Z nabídky si určitě vyberete!

pixel