Kosmetické sady pro tělo

Množství produktů: 5

Pokud patříte mezi milovníky hotových produktových sad, připravili jsme kategorii speciálně pro vás. Sady pečující kosmetiky a také sady doplňků jsou skvělým tipem na dárky pro vaše blízké nebo pro vás!

Třídění

Výjimečné sady pro péči o tělo

Kosmetické sady a doplňky pro péči o tělo jsou skvělou volbou, pokud hledáte kompatibilní produkty a oceňujete pohodlí. Je to také skvělá volba jako dárek, zejména pokud je sada zabalena v pěkném, estetickém obalu. Velmi často jsou tyto výrobky cenově výhodnější ve srovnání s cenami jednotlivých výrobků v nich obsažených.

Zobrazit více

Sady proti celulitidě

V našem obchodě najdete sady zaměřené na boj proti celulitidě. Polská značka Lirene nabízí 2 sady. Jedna z nich se skládá z čínské masážní baňky a oleje proti celulitidě. Tato kombinace se k sobě skvěle hodí. Olej, který poskytuje pokožce výživu a zpevnění, spolu s masážní baňkou účinně stimuluje krevní oběh, snižuje otoky a pomáhá redukovat celulitidu. Druhým tipem je anticelulitidní gel s masážním kartáčem. Kartáč účinně odstraní odumřelou kůži, vyhladí pokožku, stimuluje krevní oběh a gel má zahřívací a anticelulitidní účinek.

Sady pro suchou pokožku

Pokud máte suchou pokožku, pak dobře víte, jak je důležité ji správně hydratovat a regenerovat. Dobrým řešením pro suchou pokožku jsou sady složené z pleťových vod, krémů a jemných čisticích přípravků. Dodají jí potřebné složky, jako jsou hydratační kyselina hyaluronová a trehalóza, vyživující oleje, regenerační výtažek z pupečníku asijského a ceramidy pro obnovu její ochranné bariéry. Nesmí chybět ani jemné čisticí látky v podobě gelů a čisticích olejů, které pokožku nedráždí ani nevysušují. Péče začíná čištěním pleti, proto se vyplatí věnovat pozornost výběru produktů již v této fázi.

pixel