Gely na obočí

Množství produktů: 24

S gelem na obočí perfektně zdůrazníte vaše obočí a dodáte mu požadovaný tvar. Gelová konzistence obočí zpevní a zafixuje ho na jednom místě po dlouhé hodiny. Užijte si krásné obočí, které získáte díky gelům z naší nabídky!

Třídění

Gely na obočí – proč zvolit tento druh přípravku?

V naší nabídce najdete kromě barevných pomád také fixační gely na obočí, které zkrotí neposedné chloupky rostoucí různým směrem. Tyto přípravky:

  • jsou k dostání jak v průhledném, tak barevném provedení, díky čemuž jsou vhodné pro různé odstíny obočí
  • obsahují složky, které pečují o chloupky v obočí a stimulují jejich růst
  • pomáhají zafixovat tvar obočí a dodávají chloupkům jemný, zdravý leskGely jsou dostupné ve formě řasenky. Precizní aplikátor umožňuje rychlé a přesné nanesení přípravku.

Zobrazit více

Řasenka na obočí – jaká je nejlepší?

Definice dobrého gelu na obočí může pro každého znamenat něco úplně jiného. Vždy je ale dobré, aby měl přípravek hustou konzistenci, která umožní rovnoměrné nanesení přípravku a vytvoření požadovaného tvaru. Gel by měl po aplikaci dobře zaschnout a vydržet celý den nebo celou noc a zajistit, aby chloupky držely na svém místě. Aplikátor by měl nabírat pouze potřebné množství přípravku, které vystačí na celé obočí. Dalším důležitým aspektem je barva produktu: bezbarvé gely jsou ideální volbou pro každého; barevný gel na obočí chloupky nejen zafixuje, ale zároveň jim dodá jemný odstín a vyplní mezery.

Jak používat gel na obočí?

Toužíte po dokonalém obočí? Prozradíme Vám postup: obočí nejdříve rozčešte a přepudrujte. Naberte malé množství pomády na štětec a nakreslete linku podél dolní linie obočí a krátkými jemnými tahy poté vyplňte celé obočí. Na závěr přečešte fixačním gelem. Klíčem k dosažení přirozeného, jemného vzhledu je nabrání pouze potřebného množství gelu. Díky tomu Vám na obočí nevznikne tvrdá krusta, kterou bude později obtížné odlíčit. Vyzkoušejte naše pomády a gely na obočí v praxi a dodejte svému pohledu důraz!

Je lepší gel nebo mýdlo na obočí?

Gel a mýdlo na obočí jsou dva rozdílné produkty. Jejich hlavním úkolem je samozřejmě zafixovat obočí do požadovaného tvaru, ale liší se způsobem aplikace. Gely se nanášejí aplikátorem přímo na obočí a poté rychle zasychají. Naopak mýdlo je potřeba nanášet samostatným štětečkem a po aplikaci je možné chloupky ještě upravit. Je těžké určit, který přípravek je lepší, protože výběr závisí na osobních preferencích. Vyzkoušejte obě varianty a vyberte si tu nejlepší pro sebe!

pixel