Zklidňující pleťové masky

Množství produktů: 168

Kategorie zklidňujících masek je určena zejména k péči o reaktivní, citlivou a podrážděnou pokožku. Obsahují jemné složky jako ale vera, panthenol a rostlinné extrakty, které zklidňují podráždění a zarudnutí a minimalizují diskomfort. Zklidňující masky hydratují, vyživují a navrací pleti rovnováhu a pohodlí. Jsou ideální k použití po opalování nebo po kosmetických ošetřeních. Prohlédněte si naši nabídku a dopřejte své pleti okamžitý pocit úlevy!

Třídění
Počet produktů: 30/168

Masky pro zklidnění pleti

Zklidňující masky jsou vašimi nejlepšími spojenci v boji proti podráždění, zarudnutí a nepříjemným pocitům. Jste po kosmetickém zákroku, bojujete se suchostí a napínáním pokožky nebo snad máte poškozenou hydrolipidovou bariéru? Pokud vaše pleť potřebuje zklidnit, najdete zde něco pro sebe.


Zobrazit více

Jak fungují zklidňující masky

Zklidňující masky jsou navrženy tak, aby podrážděné pleti ulevily, a to v ideálním případě v co nejkratší době. Podrážděná pokožka je často spojena s nepohodlím, pnutím, horkem a přecitlivělostí, proto je důležitá rychlost. Jejich účinek je založen na:

Právě tyto klíčové vlastnosti činí z našich masek nepostradatelnou součást péče zaměřené na zklidnění.

Lze zklidňující masku používat každý den?

Četnost používání zklidňujících masek závisí na potřebách vaší pleti a jejím aktuálním stavu. Pokud jste podstoupili kosmetické ošetření, doporučuje se každodenní aplikace. Jsou chvíle, kdy potřebujete ad hoc aplikaci masky, a i to je správný postup, pro který neexistuje žádné pravidlo. Masky jsou natolik šetrné, že neexistuje žádná kontraindikace jejich každodenního používání, pokud to výrobce výslovně nezakazuje.

Viz také: zklidňující krémy, regenerační masky, regenerační sératonika bez alkoholu

pixel