Ekologické zubní pasty

Množství produktů: 4

Pasta nesmí chybět v žádné pečující rutině. V naší nabídce najdete kromě jiného přírodní pasty na zuby, pasty na zuby s aktivním uhlím a dalšími doplňky. Účinně čistí a dokonce umí zuby vybělit. Nezapomeňte ani na ústní vodu a pravidelném čištění mezizubních prostor pomocí dentální nitě - nejlépe bio odbouratelné. Podívejte se už teď!

Třídění

Ekologická pasta pro zdravé zuby

Čisté, zdravé a zářivé zuby jsou výsledkem správné každodenní ústní hygieny a používaných přípravků na zuby. Aby byla hygiena účinná, je nesmírně důležité vybrat správnou zubní pastu podle vašich individuálních potřeb. Zubní pasty mají čisticí účinek, ale také pomáhají bělit zuby, pečují o zdraví dásní a samozřejmě osvěžují dech. Náš e-shop nabízí organické a přírodní zubní pasty polských značek La-Le, Mohani a Sylveco obohacené o rostlinné výtažky a aktivní uhlí, které jsou šetrné a příjemně se používají. Pasty jsou tradičně uzavřené v tubě, ale také v jedinečné formě uzavřené ve skleněné dóze.

Zobrazit více

Důležité složky přírodních zubních past

Organické zubní pasty obsahují složky, které účinně čistí povrch zubů, bělí je a mají antibakteriální účinek, díky němuž je dech svěží. Mezi dalšími složkami najdete třeba takové jako jsou::

  • extrakt z máty -dodává dechu příjemnou, svěží vůni
  • aktivní uhlí - odstraňuje skvrny ze zubů, čistí a bělí.
  • stévie - zaručuje dobrou hygienu dásní
  • kurkuma -má bělící a antibakteriální účinek.
  • xylitol - zabraňuje vzniku nových zubních kazů
  • kokosový olej - je přírodní bělící prostředek, má antibakteriální účinek, čistí zuby.
  • olej z máty peprné - má protizánětlivý a osvěžující účinek.

Aktivní uhlí na zuby v pastách

Zubní pasty jsou již mnoho let obohacovány o aktivní uhlí. Důvodem jsou jeho jedinečné vlastnosti a účinné působení. Uhlí má porézní strukturu, která mechanicky pomáhá odstraňovat skvrny, usazeniny a nečistoty z povrchu zubů. Účinně odstraňuje skvrny způsobené pitím kávy, čaje, džusů a také usazeniny spojené s kouřením. Kromě toho uhlík odstraňuje bakterie a toxiny v ústech.

pixel