Regenerační pleťové krémy

Množství produktů: 225

Občas může být naše pokožka podrážděná z přehnaného množství nanesených aktivních látek a potřebuje chvíli na to, aby se vrátila do původního stavu. Tento proces můžete urychlit a do pečující rutiny zařadit složky podporující regeneraci. V naší nabídce najdete spoustu krémů, které urychlí proces obnovy kožních buněk!

Třídění
Počet produktů: 30/225

Regenerační krémy - proč je používat?

Regenerační krémy jsou nezbytnou součástí každodenní péče o pleť, která potřebuje obnovu, má narušenou hydrolipidovou bariéru nebo je náchylná k podráždění. Dodává pleti správné složky, které ji pomáhají především posílit a zvýšit její odolnost vůči vnějším faktorům.

Proč se vyplatí regenerační krémy používat?

Regenerační krémy jsou bohaté na účinné látky, jako je mimo jiné kyselina hyaluronová, peptidy, ceramidy, skvalan, retinol nebo antioxidanty, které pomáhají regenerovat a obnovovat pokožku. Pravidelné používání krémů tohoto typu může přinést mnoho výhod, včetně:


Zobrazit více

Klíčové složky v regeneračních krémech

Mezi složky, které nejčastěji najdete v regeneračních krémech, patří:

  • Ceramidy: je přirozeným stavebním prvkem pokožky, doplňuje lipidy, posiluje ochrannou bariéru, dodává hebkost a vlhkost
  • Kyselina hyaluronová: má silné hydratační vlastnosti, váže vodu v epidermis, zabraňuje její ztrátě a zjemňuje pokožku
  • Peptidy: jsou bílkovinné fragmenty, které podporují stimulaci tvorby kolagenu a elastinu v pokožce, což vede ke zlepšení struktury, hustoty a pružnosti pokožky
  • Vitamín C: silný antioxidant, chrání pleť před volnými radikály, rozjasňuje a posiluje pleť.
  • Rostlinné výtažky: mají široké spektrum příznivých účinků na pokožku, včetně regeneračních a hydratačních

Jaký regenerační krém na pleť koupit?

Výběr správného regeneračního krému je velmi důležitý pro dosažení požadovaných výsledků péče o pleť. Pokud hledáte ideální krém pro vás, určete si, jaký typ pleti máte a na čem vám nejvíce záleží. Poté zkontrolujte, jaké složky krém obsahuje a jakou má konzistenci. Lidé s mastnou a aknózní pletí dávají přednost lehkým emulzním složením, zatímco bohaté textury se budou líbit těm, kteří mají suchou nebo zralou pleť.

Viz také: krémy pro citlivou pleť, séra pro citlivou pleť, tonika pro citlivou pleť, masky proti zarudnutí

pixel