Přípravky na odličování

Množství produktů: 179

Odlíčení je nezbytným krokem večerní pečující rutiny, protože odstraňuje zbytky make-upu a má značný vliv na celkový stav pokožky. Odličovací přípravky jako micelární vody, balzámy a mléka rozpouštějí make-up a odstraňují nečistoty z povrchu pokožky. Odlíčení je 1. krokem dvoufázového čištění obličeje – více se dozvíte na našem blogu!

Počet produktů: 30/179

Přípravky na odličování

Odlíčení pleti je velmi důležitým krokem večerní pečující rutiny. Dobře očištěná pokožka značně ovlivňuje efektivitu obsažených složek z později nanesených sér nebo krémů.
Nepodceňujte proto tento krok. Pro správné odlíčení budete potřebovat vhodnou kosmetiku. Vybírejte z naší široké nabídky kvalitních odličovacích přípravků s různým složením.

Zobrazit více

Jaké odličovací přípravky u nás najdete?

V našem e-shopu najdete různé druhy a formy odličovačů. Patří mezi ně:

  • odličovací oleje – obsahují složky, které rozpouštějí nečistoty. Mají velmi jemné složení, a jsou proto vhodné zejména pro citlivou a suchou pleť a pokožku se sklonem k podráždění;
  • odličovací balzámy – mají poměrně hustou, krémovou konzistenci, která ale nezanechává mastný nebo lepivý film. Obsažené složky pomáhají rozpouštět a odstraňovat make-up;
  • odličovací mléka – nejsou tak hustá jako balzámy, ale mohou na pokožce zanechávat mastný film. Obsahují složky, které odstraňují make-up a další nečistoty a zároveň mají pečující vlastnosti;
  • micelární vody – s lehkou vodnatou konzistencí. Nanášejte kosmetickým tamponem. Tyto odličovací vody obsahují micely, které absorbují nečistoty a odstraňují je z povrchu pokožky. Přípravek doporučujeme z obličeje opláchnout.

Zmíněné odličovací přípravky jsou vhodné pro všechny typy pleti. Výběr závisí na Vámi preferovaném způsobu čištění obličeje.

Přípravky na odličování – jak je používat?

Každý odličovací přípravek má trochu jiný způsob použití. Oleje a balzámy vmasírujte do pokožky obličeje až do rozpuštění nečistot. Mléka nebo micelární vody naneste na vatový tampon a na pár sekund podržte na vybrané části obličeje. Díky tomu se vyhnete agresivnímu tření.

Vyzkoušejte nejlepší odličovací přípravky a najděte tu ideální volbu přesně pro Vás!

Viz také: mycí emulze, mýdla na obličej, odličovací olejeodličovací balzámy

pixel