Masky pro barvené vlasy

Množství produktů: 10

Barvíte si vlasy? A všimli jste si, že se kvůli tomu kvalita vlasů zhoršila? Nebo Vám zaleží na tom, aby barva vydržela co nejdéle a chcete vlasy ochránit? V naší nabídce najdete pečující masky pro barvené vlasy. Složení bylo zkomponováno tak, aby posilovalo vlasy zatížené barvením a zároveň jim poskytlo pečující a vyživující složky. Prohlédněte si naši nabídku a nechte se ohromit úžasnými výsledky!

Třídění

Masky na barvené vlasy - aneb perfektní barva, která vydrží

Barvené vlasy potřebují speciální péči na míru. Velmi často jsou vysušené, matné, mají sklony se cuchat a jsou snadněji náchylné k poškození. Působení našich masek zajišťuje správnou péči o vlasy a dodává jim potřebné účinné látky.

Efekty používání masek na barvené vlasy

  • Prodloužení životnosti barvy: barva se postupem času vymývá a při nesprávné péči a s nesprávnými produkty se tento proces může ještě zrychlit. Masky pro tento typ vlasů jsou navrženy tak, aby barvu chránily a udržely ji uvnitř vlasu.
  • Regenerace: všechny vlasy potřebují regeneraci, především pak ty, které jsou vystaveny procesu barvení. Mohou být sušší a mít sklony ke zmatnění. Díky regeneračnímu účinku získají svou vitalitu zpátky. 
  • Ochrana před vyblednutím: barva na vlasy může pod vlivem sluníčka nebo dalších činitelů blednout. Masky umí vlasy před tímto procesem ochránit, takže budou vypadat krásně po delší dobu.

Zobrazit více

Složení nejlepších masek pro potřeby barvených vlasů

Na kosmetickém produktu je nejdůležitější jeho složení. Pokud vám záleží na těch nejlepších efektech, sáhněte po produktech, které mají v sobě takové složení, které je vhodné právě pro vlasy barvené. V maskách na vlasy můžete najít například takové složky, jako jsou:

  • Emolienty - vlasy vyživují, chrání je před vnějšími vlivy, udržují vlas hydratovaný zevnitř, takže jsou lesklé a hladké.
  • Proteiny - může to být třeba keratin nebo hedvábný protein, které odpovídají za obnovu struktury vlasů, takže jsou vlasy silnější, odolnější vůči poškození a vyhlazenější.
  • Humektanty - jedná se o skupinu složek, která má za cíl dodat vlasům správnou dávku hydratace. Jsou to třeba rostlinné výtažky, jako je aloe vera nebo med.
  • Silikony - chrání vlasy před poškozením, takže jsou hladké a necuchají se. Právě s nimi získáte efekt lesklého a uhlazeného účesu.

Jak často masky na barvené vlasy používat?

Jak často budete masky používat, záleží na vás a na tom, v jakém stavu vaše vlasy jsou. Pokud maska neobsahuje další pigment (jako je například fialový nebo modrý pro ochlazení blond barvy), doporučujete se masky používat po každém mytí. Během mytí se zbytky kosmetiky oplachují, proto je důležité znovu dodat správné složky. Pokud však maska obsahuje barvu, je dobré se řídit doporučením výrobce. Nejčastěji se doporučuje používat produkt 1x týdně. Ať už si vyberete jakýkoli typ, pravidelným používáním dosáhnete příjemných výsledků, zachováte stálost barvy a vlasy budou zdravé.

pixel