Tělová séra

Množství produktů: 10

Tělová séra jsou přípravky s bohatým, koncentrovaným složením. Na trhu jsou známá spíše pleťová séra, ale v našem obchodě najdete také séra na tělo! V závislosti na obsažených složkách mohou zpevňovat nebo bojovat proti nedokonalostem. Prohlédněte si naši nabídku a vyberte si vhodné sérum pro Vaši pokožku!

Třídění

Tělová séra – na co jsou vhodná?

Tyto koncentrované přípravky jsou bohaté na řadu účinných látek. Na rozdíl od balzámů a krémů řeší konkrétní kožní problémy. A navíc poskytují intenzivní efekty. Mají různé konzistence: od lehké, přes olejovitou až po krémovou.

Jaké kožní problémy řeší tělové sérum?

Přípravek zejména zpevňuje a zlepšuje pružnost ochablé pokožky těla. Pomáhá při ztrátě elasticity, bojuje proti celulitidě, podporuje formování postavy a tvaruje a zpevňuje poprsí a dekolt. Zajímavé produkty nabízí např. značka Tołpa – podívejte se na Vyplňující sérum na poprsí nebo Enzymatické tělové sérum, které vyhlazuje a rozjasňuje pokožku.

Zobrazit více

Regenerace a hydratace pokožky těla

Ve složení tělových sér najdeme řadu účinných složek. Kromě látek bojujících proti celulitidě byla séra dále obohacena o regenerační a hydratační složky:

  • kyselina hyaluronová – váže vodu v pokožce, díky čemuž vysoce hydratuje
  • pupečník asijský – regeneruje, zklidňuje podráždění, redukuje zarudnutí a hydratuje
  • ceramidy – obnovují poškozenou hydrolipidovou bariéru a udržují pokožku hydratovanou
  • panthenol – pomáhá regenerovat poškozenou pokožku a hydratuje
  • allantoin – redukuje svědění a pálení podrážděné pokožky, zklidňuje, regeneruje a hydratuje
  • aloe vera – zklidňuje, regeneruje a hydratuje
  • rostlinné oleje – vytváří okluzivní vrstvu, chrání, udržují hydrataci uvnitř pokožky a zabraňují odpařování vody (TEWL)

Na věku nezáleží

Není důležité, zda je Vám 20 nebo 70 let. Pokud cítíte potřebu zlepšit vzhled Vaší pokožky, na nic nečekejte. Každý jsme jiný – někteří mají větší sklon ke vzniku celulitidy a ztrátě pevnosti již v mladém věku, jiní se s tímto problémem nikdy nesetkají. Pozorujte své tělo a pořiďte si produkt přesně pro Vaše potřeby!

pixel