Lesky na rty

Množství produktů: 63

Lesky dodávají rtům zrcadlový efekt odrážející světlo, opticky zvýrazňují a přitahují pozornost. V naší nabídce najdete lesky v rozličných odstínech a s různými typy finishů – díky tomu určitě najdete svého oblíbence!

Třídění
Počet produktů: 30/63

Lesky na rty

Chcete své rty zvýraznit a zvětšit? Hledáte produkt, který je rozzáří a přitáhne pozornost? Sáhněte po leskech na rty z naší nabídky. Připravili jsme pro Vás široký výběr kosmetiky s příjemným složením, která vašim rtům dodá krásnou barvu a úžasný lesk. Nikdo kolem Vás neprojde lhostejně! Produkty jsou dostupné v balení ve formě pohodlné tuby s uříznutým koncem nebo lahvičky s aplikátorem. Obě varianty velmi usnadňují aplikaci kosmetiky a lze ji provádět i se zavřenýma očima!

Zobrazit více

Lesky na rty – proč byste si je měli vybrat?

Lesky na rty jsou produktem, se kterým můžete změnit celé líčení a dodat mu lehký rozzářený efekt! To však není jejich jediná výhoda.

  • Kosmetika má lehkou, hedvábnou texturu. Roztírat je na rty je opravdová radost.
  • Jsou dostupné v široké škále barev, takže nejsou žádné problémy s výběrem správného odstínu pro Váš typ krásy nebo různé okolnosti.
  • Lesky na rty jsou dobře pigmentovány, takže stačí jeden tah aplikátorem na rty, aby byly dokonale namalovány.
  • Kosmetika často obsahuje částečky odrážející světlo, které pomáhají opticky zvětšit rty.

Receptura přípravků nezanechává na pokožce lepivý film, takže nedochází k nepříjemnému pocitu ulepených rtů.

Složení lesku má důležitý význam!

Lesky na rty se vyznačují nejen širokou škálou barev či dobrou pigmentací, ale také bohatým složením. V jejich receptuře naleznete např.:

  • ricinový olej, který podporuje změkčení pokožky,
  • vitamín E, který podporuje antioxidační procesy,
  • výtažek z chilli papriček, který pomáhá zvýšit prokrvení pokožky, čímž jemně zvětšuje rty a zvýrazňuje jejich přirozenou barvu;
  • kyselinu hyaluronovou, která podporuje hydrataci rtů.

Složky obsažené ve složení kosmetiky proto mohou nejen dodat krásnou barvu, ale také vyživovat rty do červena, aby make-up vypadal dobře po celý den.

Otestujte naše lesky na rty a uvidíte, jak krásně mohou Vaše rty vypadat už po jednom tahu aplikátorem!

pixel