Opalovací krémy na tělo

Množství produktů: 21

Krémy a balzámy na tělo, které jsou obohaceny o sluneční filtry, které chrání před UV zářením. Díky hydratační konzistenci se snadno aplikují, navíc pečují o pokožku a zanechávají ji měkčí a vyživenou. Slunečním paprskům jsou především vystavena záda, výstřih a také nárty! Podívejte se na širokou nabídku opalovacích krémů a chraňte se i vy!

Třídění

Účinná ochrana před sluncem

V letním období, kdy tělo nechráníme vrstvami oblečení, je ochrana před UV zářením velmi důležitá. Dlouhé dny strávené na pláži, výletech či prací na zahradě mohou způsobit nepříjemné spáleniny nebo pigmentové skvrny. Používání SPF krému je proto v tuto dobu opravdu nezbytné.

Zobrazit více

Tělové krémy s UV filtry – proč je ochrana pokožky tak důležitá?

Dlouhodobé vystavení slunečnímu záření může mít škodlivé účinky. Kůže je zarudnutá a následně vznikají nepříjemné a bolavé spáleniny. UV záření může způsobovat také pigmentové skvrny. Dlouhodobé vystavování se slunci bez použití ochranných SPF krémů s sebou pak v nejhorším případě nese riziko vzniku rakoviny kůže.

Na co se zaměřit při výběru správného SPF krému na tělo?

Pokud nevíte, který přípravek na opalování bude pro Vás vhodný, seznamte se s několika parametry. Při výběru je důležitý stupeň ochrany. Na obalech přípravků najdete označení jako SPF 30, SPF 50 atd. Čím vyšší hodnota, tím déle bude pokožka chráněna před slunečním zářením. Tělové krémy mají také různou hustotu. V nabídce najdete emulze s vodnatou konzistencí nebo krémy s hustým složením. Pokud preferujete rychlou aplikaci, vybírejte lehčí konzistence. A pokud je Vám příjemný pocit na dotek měkké pokožky, volte opalovací krémy s bohatou konzistencí.

Druhy UV filtrů:

  • chemické – pronikají do pokožky, absorbují UV záření a přeměňují ho na teplo. Na pokožce nezanechávají bílý film a ve složení přípravků jsou obsaženy v nízké koncentraci. Patří sem například: Homosalate nebo Ethylhexyl Methoxycinnamate.
  • fyzikální/minerální – zůstávají na povrchu pokožky a fungují jako štít – rozptylují a odráží UV záření. V závislosti na konzistenci přípravku však mohou zanechávat bílý film. Mezi minerální filtry řadíme oxid titaničitý a oxid zinečnatý (Titanium Dioxide i Zinc Oxide)
  • smíšené – kombinace chemických a minerálních filtrů. Ideální řešení, které poskytuje účinnou komplexní ochranu

Výrobci přípravků na opalování

Stále více výrobců překonává veškerá očekávání zákazníků a nabízí úžasné opalovací přípravky. Značka Altruist má v nabídce účinné přípravky s vysokým stupněm ochrany za velmi příznivé ceny. Australian Gold nabízí krémy, které kromě ochrany navíc podporují přirozený vzhled opálení. Prohlédněte si také nabídku SPF přípravků pro děti. Značka Bioderma nabízí krém, který účinně chrání před sluncem, zároveň je velmi jemný k pokožce a pomáhá regenerovat.
V nabídce našeho e-shopu najdete celou škálu úžasných produktů – přesvědčte se sami!

pixel