Masážní válečky na obličej

Množství produktů: 10

Masáž obličeje pozvedá kontury a zlepšuje ovál obličeje, podporuje lymfatický systém a redukuje otoky. A navíc je to úžasná chvíle relaxu, kterou si zaslouží každý z nás. Pro masáž můžete využít například rollery neboli válečky, které krásně kloužou po pokožce, čímž vyhlazují a vypínají pleť. Prohlédněte si naši nabídku doplňků!

Třídění

Masážní válečky na obličej

Fenomén masáže obličeje k nám do Evropy přišel z Asie. Konkrétně ženy z Jižní Koreje a Japonska považují tento rituál za tajemství své výjimečné krásy. Není proto divu, že si masáže rychle získaly oblibu. Tato procedura však vyžaduje správnou pomůcku. Vybírejte z naší široké nabídky masážních rollerů a válečků na obličej s různě velkými koncovkami.

Dostupné masážní pomůcky byly vyrobeny z kvalitních přírodních kamenů, např. z růženínu. V Asii dodnes věří, že každý kámen má jiné vlastnosti a na pleti reaguje jinak. Důležité je však vybírat z hladkých, na dotek chladných a zároveň pro pokožku bezpečných kamenů. Díky tomu bude použití příjemné a zajistí relaxační účinek.

Zobrazit více


Kromě toho je masáž obličeje velmi příjemná, zlepšuje náladu a pomáhá se uvolnit po náročném dni.

Jaké masážní válečky najdete v našem e-shopu?

Nabízíme celou řadu masážních pomůcek na obličej. V našem obchodě najdete například:

  • masážní rollery s hladkými válečky na obou koncích, kterými provedete důkladnou masáž celého obličeje;
  • sady, které obsahují masážní válečky a kameny Gua Sha. Tyto masážní destičky fungují podobně jako rollery, ale nabízí větší kontakt s pokožkou.

Ať už se z naší nabídky rozhodnete pro jakoukoli masážní pomůcku, Vaše pleť Vám poděkuje!

Jak na masáž obličeje?

Použití válečků je poměrně jednoduché. Nejdříve důkladně očistěte a osušte pleť. Následně proveďte jemnou masáž pomocí konečků prstů – pomůžete rozproudit krev a připravit pokožku na další krok. Následně válečkem postupně masírujte:

  • krk směrem nahoru k bradě;
  • koutky rtů rovnoběžně s čelistí;
  • oblast od nosu přes lícní kosti až k uším;
  • střed čela směrem ke spánkům.

Pohyb musí být plynulý a prováděn v jednom směru. Pokud budete masírovat např. oblast od nosu k uším, na konci zvedněte váleček a začněte masírovat opět od nosu. Nikdy neprovádějte masáž v různých směrech. Narušili byste proudění krve a lymfy.

Jaké přípravky používat k masáži obličeje?

K masáži obličeje válečkem nepotřebujete žádné speciální přípravky. Pokud však chcete usnadnit klouzání válečku po obličeje, aplikujte pár kapek pleťového oleje, séra nebo krému. Zpříjemníte si požitek z masáže a navíc podpoříte vstřebávání účinných látek hluboko do pokožky. Po masáži aplikujte krém nebo jiné pečující přípravky na podporu regenerace.

Vyberte si masážní roller z naší nabídky a nebojte se ho vyzkoušet!

Viz také: korejské masky, pleťové esence, opalovací tyčinky, masky na rty

pixel