Pleťové krémy pro zralou pleť

Množství produktů: 261

Krémy pro zralou pleť jsou nepostradatelné v každodenní péči pro ty, kteří hledají produkty, které nejen hydratují, ale také aktivně působí proti známkám stárnutí. Speciálně vyvinuté receptury obsahují složky, které podporují regeneraci, zvyšují elasticitu a vyhlazují pleť, čímž redukují vrásky a jemné linky. Najdete zde výrobky obohacené o antioxidanty, peptidy, retinol a vitamíny, které pomáhají bojovat proti volným radikálům, zlepšují pevnost a dodávají pleti zářivý vzhled.

Třídění
Počet produktů: 30/261

Nejlepší krémy pro zralou pleť

Zralá pleť se vyznačuje suchostí, ztrátou pevnosti a pružnosti a viditelnými jemnými linkami a vráskami. Vyžaduje vhodnou péči a především krém, který reaguje na její potřeby. Krém pro zralou pleť musí především hydratovat a vyživovat a zároveň působit proti stárnutí, tedy mít anti-aging vlastnosti.


Zobrazit více

Složky v péči o zralou pleť

Zralá pleť potřebuje zvláštní pozornost a správné ingredience, aby si dlouhodobě zachovala mladistvý vzhled. Krémy Cosibella pro zralou pleť jsou obohaceny o jedinečné účinné látky, které účinně bojují proti známkám stárnutí. Zde je několik klíčových složek, na které je třeba si dát pozor:

  • Kolagen: je zodpovědný za pružnost a pevnost pokožky. Pomáhá redukovat vrásky a zvyšuje pružnost a hydrataci pokožky.
  • Retinol: redukuje vrásky a jemné linky, zesvětluje zabarvení, vyrovnává tón a strukturu pleti, bojuje proti nedokonalostem, zvyšuje pružnost pleti.
  • Kyselina hyaluronová: je známá svými mimořádně silnými hydratačními vlastnostmi, které udržují pleť hydratovanou. Udržuje vaši pleť zářivou a zdravou.
  • Vitamín C: Silný antioxidant, který chrání pokožku před poškozením volnými radikály. Kromě toho pomáhá zesvětlit barevné změny, sjednotit tón pleti a rozjasnit ji.
  • Peptidy: jsou vysoce účinné složky v péči o zralou pleť. Stimulují tvorbu kolagenu a elastinu, což přispívá k vyhlazení a zpevnění pleti a k redukci jemných linek a vrásek.
  • Ceramidy: jsou stavebními kameny pokožky, doplňují lipidy, obnovují ochrannou bariéru a vyživují.

Noční krém pro zralou pleť

Péče o zralou pleť během spánku je klíčem k udržení jejího dobrého stavu. Noční krémy pro zralou pleť se obvykle vyznačují bohatou texturou a jsou určeny především k regeneraci, obnově, hloubkové hydrataci a zpevnění pleti. Regenerační procesy v pleti probíhají během spánku, a proto je to ideální doba zvolit vhodné kosmetické produkty. 

Nejlepší krémy pro zralou pleť

Výběr nejlepšího krému pro zralou pleť může být někdy oříšek. Není se však čeho bát, i na vás čeká ten nejlepší, který bude vyhovovat vašemu vkusu a potřebám vaší pleti. Na Cosibella najdete nejlepší hydratační krémy pro zralou pleť, krémy plné účinných látek proti stárnutí, denní a noční krémy. Splňují očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků. Vyberte si ze značek jako Abib, Cosrx, Dr. Jart+, Numbuzin nebo Paula's Choice a pečujte o svou pleť tak, jak si zaslouží.

Viz také: séra pro zralou pleť, krémy s kolagenem, séra s kolagenemoční krémy

pixel