Masky na nohy

Množství produktů: 10

Masky jsou báječným tipem pokud svým chodidlům chcete dopřát SPA. Můžete si krásně odpočinout a čas využít jen pro sebe. Má to spoustu výhod - chodidla jsou měkčí, hydratovaná a hladká. Prohlédněte si naše produkty!

Třídění

Vyživení a regenerace s maskami na chodidla

Suchá a popraskaná pokožka nohou, praskliny na patách, nepříjemný pocit drsné pokožky a nepohodlí, pocity pálení jsou právě důsledky zanedbávání pokožky nohou. Pocit bolesti způsobený prasklinami na patách při chůzi může být překážkou v každodenním životě. Tato oblast je při každodenní péči velmi často přehlížena a právě chodidla jsou denně vystavena tlaku a odřeninám. Aby byla vaše pokožka zdravá, příjemně hebká na dotek a hydratovaná, vyplatí se zavést do vaší péče masky na nohy a exfoliační ponožky. Je to skvělé řešení, za které vám vaše pokožka poděkuje, a možná zjistíte, že je to skvělý doplněk k vaší základní rutině péče o tělo.

Zobrazit více

Jak používat masku na nohy?

Masky mohou mít různou podobu a různý účel. Jedním typem jsou krémové masky. Stačí vmasírovat silnou vrstvu kosmetického přípravku do čisté a osušené pokožky nohou a nechat jej vstřebat. Případně si můžete na nohy navléknout bavlněné ponožky a nechat je na nohou celou noc. Ráno se probudíte s hýčkanou, regenerovanou a hydratovanou pokožkou. Druhým typem jsou ponožkové masky. Mohou to být ponožky s exfoliačním účinkem nebo takové, které pokožku regenerují a vyživují. Aplikace je následující: Ponožky napuštěné esencí přiložíte na suché a čisté nohy, necháte je působit po dobu stanovenou výrobcem a po uplynutí vyhrazené doby vmasírujete zbytek esence. Masky se pravděpodobně nebudou aplikovat denně. Jedná se o koncentrovaný účinek, který stačí aplikovat jednou týdně, abyste dosáhli uspokojivých výsledků a těšili se z hebké pokožky.

Hydratační složky na nohy

Složení těchto kosmetických přípravků obsahuje mnoho cenných účinných látek, které řeší potřeby suchých a popraskaných nohou. Oleje, rostlinné výtažky, kyseliny a mnoho dalších složek dokonale fungují i na náročnou pleť. Kromě jiných mezi ně patří:

  • močovina - velmi oblíbená složka používaná v kosmetice na nohy. Má exfoliační účinek, zanechává chodidla hladká, jemná na dotek a dokonale hydratovaná.
  • kyselina mléčná - jedna z AHA kyselin, která účinně odstraňuje odumřelé kožní buňky a dodává nohám hebkost a hydrataci. Kromě toho má antibakteriální účinek, který je při správné péči o nohy nesmírně důležitý.
  • extrakt z máty peprné - má vlastnost vytvářet chladivý a zklidňující pocit, takže je ideální pro osvěžující masky.
  • kyselina glykolová - stimuluje regenerační procesy pokožky, má exfoliační účinek.
  • tea trea oil - zabraňuje zápachu, osvěžuje a působí antibakteriálně.
  • máslo shea - vyživuje pokožku, promašťuje ji a udržuje ji hydratovanou.
  • alantoin - vyhlazuje drsnou kůži na chodidlech, má regenerační účinky.
  • ceramidy - Obnovuje ochrannou bariéru pokožky, vyživuje ji a hydratuje.
  • extrakt z levandule - má antiseptické účinky a dokonale osvěžuje nohy.

Jak fungují peelingové ponožky?

Tento typ kosmetiky se od ostatních výrobků na nohy liší svým jedinečným působením a celým procesem, který je s ním spojen. Tyto masky jsou napuštěny směsí AHA a BHA kyselin, díky nimž dochází k výměně kůže. Složení ponožek obsahuje také podpůrné složky, jako jsou enzymy, močovina a zklidňující látky, například panthenol nebo alantoin. Účinky po použití exfoliačních ponožek nejsou viditelné hned. K odstranění vrstvy pokožky dochází až po několika dnech. Pokožka je pak dokonale hladká, bez zhrubnutí a pocitu vysušení. Je velmi důležité, aby se exfoliační kůže neodlupovala, aby nedošlo k jejímu poškození. Kůže se odlupuje samovolně a bezpečným způsobem.

pixel