Šampony pro jemné vlasy

Množství produktů: 32

Jemné vlasy jsou poměrně náročné a mohou být náchylné k poškození. I proto se vyplatí s nimi zacházet šetrně. Nabízíme vhodné šampony, které jsou vyvinuty tak, aby účinně čistily pokožku hlavy a poskytovaly vlasovým pramenům další péči. Vyzkoušejte je právě teď!

Počet produktů: 30/32

Hlavní pozitiva šamponů pro jemné vlasy

Pokud jste majitelkou jemných, zplihlých vlasů, určitě dobře víte, jak těžké je vyhovět jejich potřebám a zároveň najít šampon, který bude účinně odstraňovat nečistoty a vhodně o ně pečovat. Co jemné vlasy bez objemu potřebují?

Zobrazit více

Posílit strukturu vlasu

Jemné vlasy jsou náchylné k lámání. Šampony obsahují speciální kombinaci složek, která proniká do struktury vlasu a posiluje vlas zevnitř. Pravidelné používání Vám zajistí vlasy, které budou odolné vůči poškození a bude snadnější je upravit.

Dodat objem

Jemné vlasy jsou často zplihlé a chybí jim objem. Pokud chcete Vaše vlasy posílit a dodat jim objem, šampony Vám v tom mohou pomoci. Díky nim budou vlasy působit hustěji. Obsažené vitamíny navíc vyživují, díky čemuž zlepšují celkový stav vlasů.

Ochranu před poškozením

Jemné vlasy jsou vystaveny vlivům vnějšího prostředí a různým typům poškození, např. lámání nebo třepení konečků. Šampony jsou obohaceny o složky, které působí jako ochranná bariéra. Mají jemné složení a na povrchu vlasů vytváří ochrannou vrstvu zabraňující poškození.

Aktivní složky v obnovujících šamponech

Při výběru obnovujícího šamponu na jemné vlasy se zaměřte na obsažené aktivní látky, které posílí vlasy a dodají jim vitalitu. Mezi klíčové složky řadíme:

  • kolagen – bílkovina, která je přirozenou součástí našeho organismu. Zodpovídá za elasticitu a odolnost vlasů. Působí jako základ, který doplňuje ztráty ve struktuře vlasu a chrání před poškozením
  • keratin – složka přirozeně se vyskytující ve struktuře vlasu. Posiluje a zlepšuje pružnost vlasů. Časem se však vlivem vnějších faktorů a každodenního vystavování může hladina keratinu snižovat. Vyplatí se ho proto doplňovat
  • pšeničné proteiny – mají schopnost pronikat hluboko do struktury vlasu, posilují vlas zevnitř a zlepšují objem vlasů

Nejlepší šampon pro jemné vlasy

V nabídce e-shopu Cosibella najdete účinné šampony značek z celého světa. Prohlédněte si například produkty od značky Apis, Tołpa, Masil, Dr.FORHAIR nebo Daeng Gi Meo Ri. Jejich šampony mají jemné, ale velmi účinné složení. Kombinují v sobě aktivní látky, které Vám zajistí zdravé a silné vlasy.

pixel