Pleťové masky na noc

Množství produktů: 31

Pokožka se v noci regeneruje, a je to proto ideální doba, kdy můžeme tento proces podpořit. Řešením jsou celonoční masky, které působí, zatímco spíme. Vyberte si vhodnou masku pro Váš typ pleti a obohaťte Váš večerní pečující rituál!

Počet produktů: 30/31

Péče o pleť v noci – vyberte si noční masku

Pokožka během spánku intenzivně pracuje. Protože dochází k řadě regeneračních procesů, je to ideální příležitost, jak dodat pleti potřebné aktivní látky. Ve složení masek na noc najdeme účinné pečující složky s intenzivními vlastnostmi. Díky tomu může pokožka po celou noc čerpat z masek jen to nejlepší. Každý typ pleti potřebuje vhodnou péči a pokud do Vaší rutiny zařadíte 1x týdně právě noční masky, dočkáte se úžasných výsledků.

Zobrazit více

Typy nočních masek

Masky na noc mohou mít různé účinky, nejčastěji však intenzivně regenerují. V nabídce najdete masky s lehkou konzistencí, které se dobře vstřebávají, ale dostupné jsou také bohaté, husté masky, které zanechávají na pokožce okluzivní vrstvu. Odpovídají potřebám všech typů pleti. Bez ohledu na to, zda je Vaše pleť citlivá, suchá, aknózní, zralá nebo smíšená – u nás si ideální masku určitě vyberete. Ve složení masek najdete oleje, másla, rostlinné extrakty, peptidy, ceramidy, kyselinu hyaluronovou, skvalan a kyseliny.

Jak používat noční pleťové masky?

Začněte odlíčením make-upu, následně dočistěte Vaším oblíbeným mycím přípravkem a nakonec aplikujte tonikum. Pokud chcete účinky masky podpořit, naneste pod ni ještě hydratační nebo zklidňující sérum. Na takto připravenou pleť vmasírujte Vámi vybranou masku. Ráno obličej očistěte způsobem, jakým jste zvyklí. Vaše pleť je nyní dokonale připravena na ranní pečující rutinu.

Efekty pravidelného používání nočních masek

Zařazením noční masky do Vaší pečující rutiny a používáním 1x týdně Vás výsledné efekty mohou příjemně překvapit. Výsledky jsou samozřejmě závislé na typu masky. Exfoliační masky vyhlazují a rozjasňují, hydratační, regenerační a vyživující masky změkčují a zpevňují a masky proti akné čistí a redukují pupínky, nedokonalosti a zánětlivé projevy.

Účinné složky v maskách na noc

Noční péče je ceněná hlavně pro své intenzivní účinky a obsažené složky. Ve složení nočních masek najdete především:

  • oleje – vyživují, regenerují a udržují hydrataci
  • kyseliny– exfoliují, mají protizánětlivé účinky, regulují sekreci kožního mazu a zesvětlují pigmentové skvrny
  • ceramidy – posilují ochrannou bariéru pokožky, chrání před vysoušením, regenerují a vyživují
  • peptidy – zlepšují elasticitu pleti, vyhlazují vrásky a vyživují
  • beta-glukan – intenzivně hydratuje, posiluje bariéru pokožky, vyhlazuje a zklidňuje podráždění

Viz také: plátýnkové masky, masážní kameny na obličej, hydroláty, náplasti pod oči

pixel