Tělové krémy

Množství produktů: 73

Tělové krémy hloubkově hydratují a vyživují. Obsažené složky úžasně pečují o pokožku a obalují ji do ochranné vrstvy. Aplikujte je ráno a večer nebo pokaždé, kdy to pokožka vyžaduje. Prohlédněte si celou naši nabídku a zajistěte pokožce dávku hydratace!

Třídění
Počet produktů: 30/73

Efekty používání tělových krémů

Tyto typy pečujících přípravků mají za úkol zejména hydratovat. Podrážděná, suchá a na dotek drsná pokožka těla je častý problém. Vyplatí se proto o ni pravidelně pečovat a zajistit jí potřebné aktivní látky. Tělový krém je snadný, rychlý a pohodlný způsob, jak každodenním používáním docílit krásné pokožky.

Zobrazit více

Jak a kdy používat krém na tělo?

Krémy aplikujte vždy na čistou pokožku těla, ideálně po ranní sprše a večerní koupeli. Přípravky můžete používat 2x denně nebo častěji. Pokud máte pocit, že je Vaše pokožka nepříjemně suchá na dotek nebo velmi rychle absorbuje nanesené produkty, tělový krém aplikujte ve více vrstvách. Husté, bohaté konzistence vmasírujte krouživými pohyby do mírně vlhké pokožky těla – díky tomu se lépe vstřebají. Naopak lehké krémy se snadno nanášejí jak na suchou, tak na vlhkou pokožku těla.

Nejlepší krém pro suchou pokožku těla

Klíčem k péči o suchou pokožku je dostatečná hydratace. Proto vybírejte krémy bohaté na hydratační složky. Stejně důležitá je ale i výživa a regenerace, proto ve složení přípravků nemohou chybět oleje ani másla.

Hydratační složky:

  • kyselina hyaluronová – váže vodu v pokožce, díky čemuž vysoce hydratuje
  • aloe vera – ceněná složka se zklidňujícím a hydratačním účinkem; účinně hydratuje a zklidňuje podráždění, zarudnutí a zánětlivé projevy
  • kyselina mléčná – je součástí NMF (přirozeného zvlhčujícího faktoru); úžasně hydratuje, změkčuje a vyhlazuje
  • allantoin – redukuje nepříjemné stažení a svědění, vysoce hydratuje, regeneruje a má protizánětlivé účinky
  • panthenol – zajišťuje dostatečnou úroveň hydratace a urychluje proces regenerace poškozené pokožky

Vyživující a regenerační složky:

  • arganový olej – vyživuje a zlepšuje pružnost pokožky, díky čemuž působí proti stárnutí
  • kokosový olej – posiluje lipidovou bariéru pokožky, hydratuje, změkčuje a má antibakteriální a protiplísňové účinky
  • jojobový olej – má cenné antibakteriální účinky, urychluje proces hojení poškozené pokožky, hydratuje a promašťuje
  • bambucké máslo – vyživuje, regeneruje, promašťuje, chrání před účinky vnějších vlivů a zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky
  • ceramidy – obnovují lipidovou bariéru, zvyšují odolnost pokožky vůči poškození a zabraňují ztrátě vody z pokožky (TEWL)
  • skvalan – lipidová složka; účinně hydratuje a urychluje regeneraci

Jaký tělový krém se vyplatí koupit?

Odpověď je jednoduchá. Ten, který Vám vyhovuje svou konzistencí a odpovídá potřebám Vaší pokožky. Pokud krém splňuje všechny Vaše požadavky, rozhodněte se, zda chcete lehký krém, který se bude rychle vstřebávat nebo naopak výživnější, s hustou bohatou konzistencí, která bude na pokožce zanechávat znatelnou vrstvu.

pixel