Krémy na nohy

Množství produktů: 4

Pečujte o kůži na chodidlech a pořiďte si vhodný krém, díky kterým budou vaše nožky vyživené a kůže měkčí. Snadno se tak zbavíte suchosti, nepříjemným pocitům a drsné kůži. Upravené a hydratované nohy vypadají krásně v sandálcích a dodají sebevědomí. Podívejte se na krémy na nohy v naší nabídce!

Třídění

Krémy na nohy - cesta k regeneraci a hydrataci

Pocit suché kůže, drsnost, popraskané paty a s tím spojené nepohodlí mohou způsobovat nepříjemnosti při provádění jednoduchých každodenních činností. Vaše nohy jsou denně vystaveny tlaku a odřeninám. Je důležité se věnovat i péči o chodidla. Zařazení krémů na nohy do rutinní péče o pokožku je skvělý způsob, jak ji udržet v dobrém stavu - hydratovanou, jemnou na dotek a regenerovanou.

Efekty pravidelného používání krémů na nohy

Správná péče poskytuje pleti úžasné výsledky. Kosmetické přípravky jsou bohaté na cenné účinné složky, které reagují na potřeby suché a drsné pleti. Krémy účinně zvyšují hladinu hydratace, podporují regenerační procesy a také vyhlazují pokožku, která je pak nesmírně hladká. Krémy mají také deodorační, antibakteriální a osvěžující účinek, díky čemuž jsou vhodné pro péči o nohy, které mají problémy s pocením.

Zobrazit více

Složky pro péči o nohy

O účinku kosmetického přípravku samozřejmě rozhoduje jeho složení. Velmi důležitou roli v péči o nohy hraje jejich správná hydratace, výživa a regenerace. V krémech na nohy najdete takové složky, jako např:

  • močovina - pomáhá pokožku mimořádně zjemnit, vyhladit a hydratovat.
  • máslo shea - zjemňuje, vyhlazuje, hydratuje a vyživuje pokožku.
  • kyselina mléčná - ve vyšších koncentracích odlupuje odumřelou pokožku, má silný hydratační, zvláčňující a regenerační účinek.
  • ceramidy - jsou jednou ze složek mezibuněčného cementu, doplňují lipidy v kůži, obnovují její ochrannou bariéru a mají hydratační a regenerační účinky.
  • kokosový olej - vyživuje, zabraňuje vysušování, vyhlazuje a má ochranný účinek.
  • kakaové máslo - vyživuje, vytváří na pokožce okluzivní film, chrání před škodlivými a dráždivými vnějšími faktory.
  • prebiotika - vyživují kožní mikrobiom, obnovují jeho rovnováhu a podporují regenerační procesy.
  • enzymy - jemně odlupuje odumřelé kožní buňky, zanechává pokožku hladkou a příjemně jemnou a zároveň ji hydratuje.
  • kyselina hyaluronová - má schopnost vázat vodu v pokožce, silně hydratuje pokožku a zvyšuje její pružnost.
  • olej ze sladkých mandlí - účinně vyživuje pokožku, podporuje regeneraci a udržuje hydrataci pokožky.

Hladké paty na léto

V teplých letních měsících, kdy vás teplota nutí chránit své tělo, jsou vystaveny teplotám i vaše nohy. Estetické, hladké paty vypadají dobře a přispívají k fyzickému i psychickému pohodlí. Pokud zvažujete, zda si pořídit krém na nohy, zvažte, zda vám záleží na krásných, pěstěných chodidlech. Pokud ano, přečtěte si o účincích, kterých můžete dosáhnout, a zjistěte, jak na to. Stačí, když jednou týdně použijete exfoliační nebo vyhlazující krém, který obsahuje především močovinu nebo enzymy. Pravidelný peeling je velmi důležitý pro podporu regenerace a obnovy pokožky. Dalším důležitým prvkem je používání hydratačního nebo regeneračního krému. Abyste na něj nezapomněli, je nejjednodušší položit si krém na noční stolek a před spaním jej do nohou trochu vmasírovat. Pro zvýšení účinku můžete nanést silnější vrstvu krému a obléci si bavlněné ponožky. To bude působit jako kúra, která dodá vaší pokožce všechny dobré látky.

pixel