Pleťová séra s niacinamidem

Množství produktů: 190

Niacinamid neboli vitamin B3 je složka se širokospektrálním účinkem. Oblíbí si ho zejména smíšená, mastná a problematická pleť. Niacinamid má totiž protizánětlivé účinky a reguluje sekreci kožního mazu a navíc zesvětluje pigmentové skvrny a hydratuje. Prohlédněte si naši nabídku a vyberte si vhodné sérum pro Vaši pleť!

Třídění
Počet produktů: 30/190

Pro koho je sérum s niacinamidem vhodné?

Sérum s niacinamidem je přípravek, který může viditelně zlepšit celkový stav Vaší pleti. Pokud bojujete s akné, rozšířenými póry, pigmentovými skvrnami nebo nejednotným tónem pleti, právě sérum s niacinamidem Vám pomůže zbavit se těchto nedokonalostí. Niacinamid neboli vitamín B3 má řadu pozitivních účinků: působí protizánětlivě, zklidňuje zarudnutí, předchází vzniku pupínků a reguluje sekreci kožního mazu, čímž redukuje mastnotu pleti. Sérum s niacinamidem může rovněž vyhlazovat, zlepšovat elasticitu pleti a redukovat skvrny po akné. Pokud toužíte po zdravé, prozářené a krásné pleti, určitě toto sérum vyzkoušejte.

Zobrazit více

Sérum proti nedokonalostem pleti s niacinamidem – jak používat?

Používání séra s niacinamidem je jednoduché a příjemné. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte sérum pravidelně, nejlépe 1x denně. Zde je pár kroků, které Vám pomůže sérum používat správně:

  • očistěte pleť – před nanesením séra s niacinamidem důkladně očistěte Vaši pleť. Použijte k tomu mycí gel, emulzi nebo pěnu na obličej.
  • sérum jemně vmasírujte – malé množství séra naneste do dlaní a poté jemně vmasírujte do pokožky obličeje a krku. Vyhýbejte se oblasti kolem očí.
  • naneste oblíbený krém – na závěr aplikujte Váš oblíbený hydratační nebo regenerační krém

Nezapomínejte, že každá pleť je jiná, proto pozorujte reakci pokožky a frekvenci používání přizpůsobte jejím potřebám.

S čím niacinamid nekombinovat?

Pokud používáte pleťové sérum s niacinamidem, měli byste vědět, se kterými složkami jej nekombinovat, abyste dosáhli skutečných výsledků a nezpůsobili si podráždění. Zde je několik z nich:

  • přípravky s obsahem kyselin – vyhýbejte se kombinaci niacinamidu a kyselin (např. kyselina salicylová nebo glykolová). Tyto složky mohou ovlivňovat působení niacinamidu.
  • kyselina askorbová (vitamín C) – používání niacinamidu zároveň s vitamínem C může snižovat účinnost obou složek. Pokud chcete používat obě aktivní látky, aplikujte je v různou denní dobu, např. vitamín C používejte ráno a niacinamid večer.

Jaké sérum s niacinamidem si vybrat?

Volba vhodného séra s niacinamidem nemusí být snadná, protože nabídka kosmetického trhu je široká. Prozradíme Vám pár tipů, podle čeho vybírat vhodné sérum:

  • koncentrace – důležitá je koncentrace obsaženého niacinamidu. Běžná koncentrace od 5 % – 10 % je pro dosažení optimálních výsledků dostačující.
  • značka – vybírejte z ověřených a u klientů oblíbených značek. V nabídce našeho e-shopu najdete přípravky z celého světa.
  • určení – každý přípravek má na obalu uvedeno, pro jakou pleť a kožní problémy je vhodný. Vybírejte z produktů, které přesně odpovídají potřebám Vaší pleti.

 

Viz také: kyselinové peelingy, čisticí masky, enzymatické peelingyalginátové masky

pixel