Hydratační pleťová tonika

Množství produktů: 230

Základní funkcí tonik je dočistit a tonizovat pleť. Díky obsaženým zvlhčujícím látkám, které na sebe vážou vodu, však mohou také hydratovat. Jedná se o složky jako kyselina hyaluronová, betain nebo trehalóza. Tento dodatečný pečující krok zlepšuje stav pokožky a pomáhá bojovat proti suchosti a pocitu nepohodlí. Vyberte si vhodný produkt pro sebe!

Třídění
Počet produktů: 30/230

Hydratační tonikum na obličej - součást každodenní péče o pleť

Toner je přípravek, který obnovuje přirozené pH pleti po umytí a dodává jí pečující složky. Používá se při ranní i večerní péči o pleť a mohou ho používat všechny typy pleti.


Zobrazit více

Hydratační tonikum pro všechny typy pleti

Ať už máte suchou, mastnou, smíšenou nebo normální pleť, hydratační tonikum je produkt péče o pleť, který může výrazně změnit její stav. I mastná pleť potřebuje hydrataci, aby se nevysušovala ještě více. Náš internetový obchod Cosibella nabízí široký výběr hydratačních tonerů. Ať už jsou vaše potřeby a preference jakékoli, najdete zde ten správný výrobek.

Hydratační složky v tonerech

Účinnost hydratačních tonik závisí na složení účinných látek, které obsahují. Mezi nejčastější složky s hydratačním účinkem používané v tonikách patří.

  • Kyselina hyaluronová: má silnou schopnost vázat vodu. Přitahuje a zadržuje vodu v pokožce, která je díky tomu pevnější a pružnější.
  • Extrakt z aloe: známý a ceněný pro své zklidňující a hydratační vlastnosti. V toneru pomáhá zklidnit případné podráždění a zarudnutí a urychluje proces regenerace pokožky.
  • Vitamín E: Tento silný vitamin působí jako antioxidant a chrání pokožku před volnými radikály. Kromě toho přispívá k udržení jejího mladistvého vzhledu.Kwas hialuronowy: Kwas ten doskonale nawilża skórę, niwelując uczucie suchości i napięcia.

Jak si vybrat ten nejlepší hydratační toner?

Při výběru správného toneru pro vaši pleť se vyplatí dodržovat několik jednoduchých kroků. Začněte tím, že určíte typ své pleti, abyste věděli, které tonery pro ni budou nejvhodnější. Poté věnujte pozornost složení a hledejte ty kosmetické přípravky, které obsahují účinné hydratační látky. Na druhou stranu se vyhněte výrobkům s agresivními látkami, které mohou vaši pleť podráždit. Teď už jen zbývá vybrat konzistenci, protože tonery jsou k dostání jak ve standardním vodovém složení, tak i v gelovém a emulzním složení.

Viz také: hydratační krémyhydratační séra, hydratační masky, séra s kyselinou hyaluronovou

pixel