Tělové spreje

Množství produktů: 18

Mlhy na tělo jsou charakteristické svou snadnou a pohodlnou aplikací. Přípravky ve spreji mohou obsahovat různé aktivní složky, např. hydratační, zklidňující nebo ve formě UV filtrů, které podporují ochranu před slunečním zářením. Prohlédněte si naši nabídku a obohaťte svou pečující rutinu o tělové spreje a mlhy!

Třídění

Rychlé osvěžení díky tělovým sprejům a mlhám

Snadná a rychlá péče o pokožku těla? Není nic jednoduššího. Tělové spreje a mlhy dokonale a během pár sekund osvěžují, hydratují a zklidňují. Ideální řešení pro ty z vás, kdo neradi tráví v koupelně čas nanášením tělových krémů či balzámů. Forma přípravku ve spreji navíc poskytuje úžasný pocit osvěžení.

Zobrazit více

Jaké účinné složky najdete v tělových sprejích a mlhách?

Na základě obsažených složek zajišťuje přípravek konkrétní účinky. Přípravky ve spreji nejčastěji obsahují zklidňující, hydratační a ochranné složky a látky s bronzujícím nebo rozjasňujícím účinkem.

  • skvalan – hydratuje, obnovuje hydrolipidovou bariéru a urychluje regeneraci
  • UV filtry – chrání před škodlivými účinky slunečního záření a působí proti stárnutí
  • vitamín E – silný antioxidant; zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky
  • dihydroxyaceton – bronzující složka; poskytuje zdravý efekt opálení
  • aloe vera – zklidňuje podráždění, hydratuje a regeneruje
  • lesklé částečky – odráží světlo a zajišťují rozjasňující efekt
  • hydroláty – 100% přírodní, květové vody; v závislosti na použité rostlině má hydrolát různé účinky: nejčastěji hydratuje, zklidňuje a působí protizánětlivě

Je tělová mlha vhodná pouze v létě?

Osvěžující body misty se pojí spíše s letním obdobím a horkými dny. Přípravky ve spreji můžete ale používat po celý rok. Rozhodující jsou jejich funkce. Tělové spreje, které hydratují, zklidňují podráždění nebo posilují ochrannou bariéru můžete používat bez ohledu na roční období. Např. v nabídce značky Bioderma najdete zklidňující spreje, které přinášejí úlevu podrážděné pokožce. Značka Hagi nabízí krásné rozjasňující tělové mlhy se zlatými třpytkami, St. Moriz zase samoopalovací produkty a značka Australian Gold je známá pro své gelové přípravky ve spreji, které chrání před UV zářením.

Parfémované tělové mlhy a spreje

Pro řadu lidí je vůně přípravku důležitá. Pokud je účinný produkt obohacen o krásnou vůni, jeho používání je mnohem příjemnější, protože působí i na naše smysly. Přípravky ve spreji s opravdu výjimečnou vůní nabízí značka Hagi. Vyzkoušejte např. sprej s bronzujícím účinkem a výraznou kořeněnou vůní nebo rozjasňující mlhu s příjemným citrusovým aroma.

Jaký tělový sprej si vybrat?

Pokud si nejste jisti výběrem, rozhodněte se na základě nabízených funkcí jednotlivých přípravků:

  • hydratace – přípravky jsou vhodné pro všechny typy pokožky nezávisle na ročním období. Příjemné řešení, pokud nemáte čas na aplikaci balzámu a preferujete rychlost a efektivitu.
  • zklidnění podráždění – ideální volba pro spálenou pokožku od slunce a poškozenou nebo zarudnutou pokožku. Přípravek ve formě lehké mlhy příjemně obaluje pokožku a nezpůsobuje další podráždění.
  • ochrana před slunečním zářením – praktické řešení a pravděpodobně nejrychlejší způsob, jak aplikovat SPF na pokožku. Ideální pro každodenní použití nebo pro reaplikaci na pláži, kde je ochrana před slunečním zářením obzvlášť důležitá.
  • opálený vzhled – přípravky, které zbarvují pokožku do hněda. Mlhy poskytují jemnější efekt než klasické samoopalovací přípravky. Jsou tak ideálním řešením pro ty z Vás, kdo se samoopalováky teprve začínáte nebo pokud preferujete jemnější výsledek.
  • rozjasnění – třpytivé spreje s lesklými částečkami. Ideální volba pro důležité společenské události, kdy chceme opravdu zazářit. Často jsou obohaceny o hydratační složky.
pixel